Grøn baggrund med en klode
Bæredygtighed og Bureau Veritas
Lige siden grundlæggelsen har Bureau Veritas udviklet sig efter de behov samfundet har haft. I de seneste år har bæredygtighed været genstand for stor fokus. Vi har udarbejdet dette bæredygtighedsunivers, hvor du kan holde dig orienteret omkring events, nyheder og ydelser, der alle vedrører bæredygtighed.
apr. 27 2020
Front page
 • Event

  28.
  Oktober
  2020

  Kom godt fra start med de

  17 verdensmål

 • Dokumenter din indsats

  Ønsker du en certificering efter de 17 verdensmål? Se med her, og bliv klogere på, hvordan I kommer i mål med en Verdensmålcertifiering.

 • Grøn baggrund med en klode
  Kick Off Seminar
  Emnet på dette års Kick Off Seminar var, Towards a Sustainable Future. Læs meget mere om dette års arrangement, og sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 7 januar i 2021.
  Read more
  mar. 24 2020
 • Seminar om bæredygtighed og byggevarer

  Repræsentanter fra mange forskellige produktions-, industri- og byggevirksomheder deltog, da Bureau Veritas bød velkommen til et seminar om bæredygtighed og byggevarer. Klik her og læs mere.

 • ISO 45001 standarden

  Har I styr på arbejdsmiljøet?

  Læs meget mere om ISO 45001 certificeringen, og hvordan standarden bidrager til Verdensmålene.

  Læs mere

 • Eurotex - Miljøcertificering
  En miljøcertificering åbner døre
  Danske og internationale forbrugere kræver i dag bevis for miljøvenligheden. Derfor kan det godt betale sig at investere i en miljøcertificering, mener Marianne Jensen fra Eurotex, som netop har fået en EcoLab-certificering af sine Feng Shui-dyner.
  Read more
  jun. 17 2020