Cybersecurity, Bureau Veritas

Tag kontrol over din digitale sikkerhed med vores ydelser inden for Cybersecurity

Bureau veritas støtter dig i håndtering og reducering af cybersecurity

Cybersecurity er en kæmpe prioritet for virksomheder og regeringer over hele verden. Med nye regler og industrielle krav er behovet for uafhængige tredjepartsorganisationer intensiveret, da de hjælper med at administrere alle dine systemer og produkter med fokus på Cybersecurity. 

Kommunikér effektiviteten af en øget Cybersecurity

På verdensplan er der en stor tendens til at tage kontrol over virksomheders digitale sikkerhed. Set fra et menneske-, proces- og teknologiperspektiv skal din Cybersecurity reagere på det rigtige sikkerhedsniveau.

 • Hvordan kan du være sikker på, at dine systemer og produkter samt dine leverandører lever op til korrekt overensstemmelse sammenlignet med relevante standarder og nye regler?
 • Kan du stole på upartiskheden og uafhængigheden af en tredjepartsvurdering?
 • Hvordan kan du promovere og kommunikere din indsats?

Tag kontrol over din Cybersecurity med Bureau Veritas

Vi leverer de uafhængige Cybersecurity vurderinger, som du har brug for, så du kan beskytte din digitale sikkerhed ved at passe på dine systemer, produkter, aktiver og forsyningskæden.

Hvordan gør vi det:

 1. En bred portefølje af Cybersecurity på tværs af brancher
 2. Sæt akkrediteringer og licenser i drift
 3. Førende Cybersecurity eksperter på et globalt plan, især styrket gennem overtagelsen af Secura i januar 2021
 • Erklæringen om anvendelighed (SoA) - Arbejdsark

  Erklæringen om anvendelighed (SoA) udgør en grundlæggende del af et ledelsessystem for informationssikkerhed (ISMS).

  SoA er et af de vigtigste dokumenter, der skal udvikles da den kort sagt fortæller til hvilke grad virksomheden beskytter sine værdifulde informationsaktiver. En SoA er fastlagt som krav i standardens artikel 6.1.3 til håndtering af risici og muligheder.

  Bureau Veritas SoA ISO27002:2022 Table A.1 er udviklet til den nye ISO27002:2022 version af standard med de 93 nye og reviderede kontroller og foranstaltninger.

  Værktøjet gør det enkelt, at sorterer og filtrerer mellem de definerede grupper af temaer og attributter, begrundelse for inklusioner, uanset om de gennemføres eller ej samt definerer en RACI for den enkelte kontrol.

  Download SoA-arbejdsark

Vores Cybersecurity tjeneser dækker over en bred vifte af områder: