Vindmølle

Energiledelse

Bureau Veritas lancerer en energipakke, der består af to arrangementer inden for energiledelse.

Baggrunden bag lanceringen af energipakken er, at standarden ISO 50001:2018 blev udgivet i august 2018, hvoraf vi hos Bureau Veritas ønsker at bidrage til, at din virksomhed får et bedre overblik over egen energiledelse.

Pakken skal ses som ét samlet tilbud, hvor du opnår fordele ved at være en del af flere af pakkens tilbud. Dog er du naturligvis velkommen til at udvælge blot én af mulighederne.

Hvad består energipakken af?

  • Kurset: Optimér din energianvendelse med retvisende nøgletal.
  • Lære mere om kurserne ved at trykke på holdnavnet øverst på siden.
  • Netværksgruppe om energiledelse og energiforbedringer – læs mere nedenfor
Bureau Veritas’ Netværksgruppe om energiledelse og energiforbedringer

Den tredje og sidste del i pakken er oprettelsen af en ny netværksgruppe inden for energiledelse. Det er af vores opfattelse, at der er brug for en fælles platform og erfaringsudveksling på tværs af brancher for de personer, der beskæftiger sig med energi og energiledelse ude i virksomhederne.

Derfor arbejder vi på at opstarte et energinetværk, hvor Bureau Veritas vil være tovholder på kvalitet og emner. Det er vores mål at afholde 3-4 årlige møder.

Det første netværksmøde er allerede planlagt, og det vil foregå hos Carlsberg, hvor vi præsenteres for, hvordan de laver energiledelse.

Hvis du vil undersøge, om netværksgruppen er noget for dig, kan du deltage på ét møde uden beregning. Herefter koster medlemsskabet 6.000 kr. ex. moms pr. år.

Kontakt

Kursusafdelingen
Telefon: +45 7731 1000
Mail: kurser@dk.bureauveritas.com