GMP+ certificering, Bureau Veritas

GMP+ certificering

Bliv certificeret efter GMP+

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

Fodersikkerhed- og kvalitet rejser centrale spørgsmål for alle virksomheder, der håndterer foderstoffer, og det kan have alvorlige konsekvenser, når kontrollen går tabt. En systematisk tilgang er afgørende for at reducere risiko og forbedre kvaliteten. Virksomheder, der søger at internationalisere deres forretning i Europa, skal være certificeret efter en standard, der er anerkendt af en GMP+ International (tidligere PDV) -organisation. GMP+ certificeringen anerkendes også af andre fodercertificeringsordninger.

Kendskab til GMP+ spreder sig, og overalt i verden anmodes certifikatet om i kontinuerligt større omfang. GMP+ -reglerne befinder sig i en proces med kontinuerlig udvikling og forbedring, og ændringer er relevante for alle organisationer i den internationale forsyningskæde.

Fordelene med GMP+ certificering

GMP+ -standarderne er udviklet for at harmonisere kravene til foder for dermed at sikre kvalitet og sikkerhed i hele foderkæden. Det er baseret på vidt anerkendte principper for kvalitetssikring, HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). Valg af hvilken standard (B1, B2 osv.) og certificeringsomfang (produktion af fodermaterialer, handel osv.) afhænger af organisationens rolle i foderkæden. GMP+ B1 er obligatorisk til produktion af foderblandinger, men kan også bruges til produktion af fodermaterialer og transport. B2 kan bruges til produktion af fodermidler og fodertilsætningsstoffer, mens B3 er beregnet til handel og omladning. Hver af disse standarder er beregnet til forskellige transportmidler (f.eks. B4.1 er beregnet til lastbiltransport). Alle trin i forsyningskæden er således omfattet af de givne krav.

Kontakt

Peter Worck
External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification
Telefon: +45 2250 6708
Mail: peter.worck@bureauveritas.com

Læs også