GRMS certificering, Bureau Veritas

GRMS v6.1 certificering

Bliv certificeret efter Global Red Meat Standard v6.1 (GRMS)

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

GRMS v6.1 er en standard, der er udviklet til processerne slagtning, opskæring, udbening og salg af rødt kød og kødprodukter. GRMS v6.1 er skræddersyet til at dække de specifikke krav, der stilles til moderne kød virksomheder.

Standarden er tilgængelig for alle interesserede virksomheder med aktiviteter, der falder under scopet.

GRMS v6.1, der anerkendes af GFSI (Global Food Safety Initiative), sikrer jeres kunder et højt niveau af forbrugerbeskyttelse.

Bureau Veritas Certification Denmark A/S tilbyder DANAK akkrediteret certifikat og dansktalende auditorer med stort kendskab til branchen.

Fordelene ved en GRMS v6.1 certificering

  • Demonstreret gennemsigtighed med hensyn til de fødevaresikkerheds-, kvalitets- og hygiejnesystemer der er implementeret i jeres slagteri- eller kødproduktionsanlæg
  • Dokumentation for, at I producerer efter de højeste standarder relateret til arbejdsforhold og dyrevelfærd
  • Hjælp med at reducere mængden af affald
  • Kvalitetssikrer håndteringen af klager, tilbagekaldelser og produktafvisninger
  • En vurdering af kvalitets- og fødevaresikkerhedssystemet af en kompetent auditor
  • Registrering på GRMS-webstedet, hvilket giver større anerkendelse og øget tillid fra kunder

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.