APQP4Wind kurser, Bureau Veritas

Kurser i APQP4Wind

APQP4Wind er mærkenavnet for den koordinerede produkt- og procesudviklingsmetodik og retningslinje, der blev introduceret af en række betydelige vindkraftproducenter og Tier 1-leverandører i 2017.

APQP4Wind er udviklet under ledelse af Wind Denmark, med Siemens Wind Power og Vestas, KK Wind Solutions og LM Wind Power som hoveddrivere. Find mere information her

Målet med programmet er at forbedre kvaliteten og effektiviteten i hele Wind Powers forsyningskæde.

Programmet blev officielt lanceret den 25. januar 2017 og giver en fælles ramme, sprog, regler samt rådgivning til støtte for udvikling af produkter og processer til vindkraftindustrien.

Programnavnet, APQP, er en forkortelse for avanceret produktkvalitetsplanlægning, der angiver omfanget af programmet fra første produktidé indtil en sikker serieproduktion kører.

Bureau Veritas er (sammen med kun en yderligere træning-udbyder) godkendt til at gennemføre den rette træning, der er nødvendig for at implementere APQP4Wind hos leverandører og vindmølleproducenter.

Du kan købe APQP4Wind Manualen her

Ved tilmelding til dette kursus accepterer du, at dine oplysninger vil blive videregivet til APQP4Wind. Oplysningerne bruges kun i forbindelse med kurset og ikke andre sammenhænge.

Kurser i APQP4Wind
APQP4Wind APQP4Wind Specialist Training
APQP4Wind APQP4Wind Management Awareness Training
APQP4Wind APQP4Wind Internal Auditor
APQP4Wind APQP4Wind All Employees

Kontakt

Kursusafdelingen
Telefon: +45 7731 1000
Mail: kurser@dk.bureauveritas.com