Kick Off 2022
- Shaping a World of Trust

Læs mere

Kick Off 2022

Kickstart det nye år på Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust og kom på forkant med seneste nyt inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, cybersecurity og bæredygtighed. I 2022 er det overordnede tema for dagen Shaping a World of Trust, og fælles for dagens 9 oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity.

Shaping a world of trust

På Bureau Veritas Kick Off 2022 får du fornøjelsen af at opleve hele 3 keynote speakers og 6 spændende virksomhedscases fortælle om bæredygtighed og cybersecurity.

De 3 keynote speakers, der gæster Bureau Veritas’ Kick Off 2022, er Jens H. Lund, COO hos DSV A/S, Jacob Aarup-Andersen, Group CEO hos ISS A/S, og Anders Morgenthaler, tegner, instruktør og klimaaktivist.

Herudover får du mulighed for at høre 3 ud af de 6 virksomhedscases fra Coloplast A/S, Blue Water Shipping A/S, Statkraft, Kompan A/S, Everfuel A/S og IKEA. Læs mere under hvert oplæg og i dagens program.

Jens H. Lund på Bureau Veritas' Kick Off 2022
DSV - verdens nu tredjestørste transport- og logistikvirksomhed

I 2021 modtog DSV A/S, som er verdens tredjestørste transport- og logistikvirksomhed, et multicertifikat, der dækker både kvalitet, miljø og arbejdsmiljø for flere end fem hundrede af virksomhedens kontorer i hele verden. Hør mere omkring, virksomhedens fremtid, hvordan det er lykkedes DSV A/S at integrere opkøbene af Panalpina og Global Integrated Logisitics (GIL), og hvorfor det er så vigtigt at arbejde med skalerbare og ensrettede processer hos DSV A/S.

Læs mere

Anders Morgenthaler og Anne Ahn på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2022
En klimakativist in action: try hard

I forbindelse med udviklingen af komedieserien Try Hard, var det afgørende for Anders Morgenthaler, at den blev produceret så klimavenligt som muligt, og han ansatte derfor Anne Ahn som bæredygtighedskonsulent. I fællesskab lykkedes det dem at reducere CO2-aftrykket med 50% i forhold til en konventionel produktion. Hør bl.a. om, hvorfor klima skal på dagsordenen og få hans bud på, hvordan både dansk filmproduktion og erhvervslivet kan blive mere klimaorienteret.

Læs mere

Tid og sted

I år afholdes Bureau Veritas Kick Off 2022 i Trekantområdet. Vi glæder os til at se dig torsdag den 11. august fra kl. 09:00 - 16:30.


 


 

                                  Cybersecurity                                            
Tone Thingbø på Bureau Veritas Kick Off 2022
fremtidens grønne energiproduktion er kritisk infrastruktur - og et oplagt mål for cyberangreb

Som Norges største energikoncern er Statkraft en afgørende aktør i den kritiske infrastruktur, og kriminelle, terrorister og andre ondsindede personer har for længst fået øjnene op for, at et angreb på energiproduktionen er et angreb på hele samfundet. Hør mere om Statskrafts indsats for at sikre informationssikkerheden i virksomheden og håndteringen af denne opgave på et globalt niveau.

Læs mere

Thorsten Kranz på Bureau Veritas Kick Off 2022
når hackere hakker til - informationssikkerhed når det virkelig gælder

Blue Water Shipping A/S' services er understøttet af et globalt IT-system, der sikrer, at kunder altid kan spore pakker, containere, skibe mv., og være på forkant med sine leveringer. Virksomheden er derfor meget afhængig af sine IT-systemer og har – som også andre aktører i transportbranchen – været udsat for angreb fra hackere. Hør mere omkring deres arbejde med informationssikkerhed, hvordan et hackerangreb ser ud indefra og erfaringer omkring, hvordan virksomheder kan øge deres cybersecurity.

Læs mere

                                  Bæredygtighed                                          
Dorthe Thorup-Kjærulff på Bureau Veritas Kick Off 2022
Kompan goes green og gør validering af co2-regnskab til en leg

Kompan A/S har en lang tradition for at arbejde med kvalitet, miljø og bæredygtighed, og designer, fremstiller og installerer hver måned  mere end 1.000 legepladser og fitnessområder på tværs af 90 lande. Hør mere om KOMPAN A/S' strategi ”Go green” og bliv inspireret af innovative løsninger, der gør bæredygtighed til en leg.

Læs mere

Jacob Krogsgaard på Bureau Veritas Kick Off 2022
Hydrogen og power-to-x: Fremtidens energiløsning?

Everfuel A/S er et førende europæisk brintbrændstoffirma med fokus på at kommercialisere konkurrencedygtigt brint til grøn transport i stor skala, målrettet bus-, lastbil- og taxiflåder med langsigtede kundekontrakter. På Kick Off 2022 vil Jacob Krogsgaard, CEO i Everful A/S, fortælle mere om mulighederne med brint, og hvordan udfordringer omkring bl.a. distribution kan løses, samt give os en indsigt i Triangle Energy Alliance.

Læs mere

Eva og Per på Bureau Veritas Kick Off 2022
ikea's sustainability strategy and ambitious food waste reduction goal

IKEA Food is committed to becoming climate positive by 2030, and meet standards of environmental and social responsibility. IKEA Food has a special attention to reducing food waste and has implemented several activities on a global basis to reduce waste. Learn much more on sustainability at IKEA and be inspired to reduce food waste – even at your home.

Read more

                                                                  Spørgsmål                +45 7731 1000