Press Release

Arbejdsmiljø til tiden

aug. 24 2019

30/11/10

DSB modtog i går et certifikat som et synligt bevis på, at virksomheden har styr på arbejdsmiljøet. Det er kulminationen på et målrettet forløb, hvor virksomheden nøje har fulgt en velforberedt køreplan mod en systematisk håndtering af virksomhedens arbejdsmiljøforhold. Certifikatet blev overrakt af certificeringsvirksomheden Bureau Veritas Certification, som på kryds og tværs har gennemgået DSB’s indsats for arbejdsmiljøet. Certificeringsvirksomhedens arbejdsmiljøspecialister har været meget tilfredse med, hvad de har oplevet.

DSB har et mangeartet risikobillede. Nogle medarbejdere befinder sig tæt på tonstunge tog, andre skal være klædt på til at møde trusler og konfrontationer i toge og på banegårde, mens alle grupper har mere fokus på forebyggelse af stress og god trivsel. DSB håndterer alle typer af risici med stort engagement og velafprøvet systematik. Det er tydeligt at mærke, at arbejdsmiljøet er noget, som DSB virkelig vil, siger sektorchef Lars Vestergaard Jensen, Bureau Veritas Certification.

Når det er vigtigt for DSB at blive arbejdsmiljøcertificeret, så er det først og fremmest for at få en bedre arbejdsplads for medarbejderne, med lavt fravær og få ulykker. En certificering giver os et redskab til at arbejde systematisk med disse temaer, og det sender også et klart signal til omverdenen om, at arbejdsmiljøet prioriteres højt i DSB. Så vores øgede fokus på arbejdsmiljø kommer først og fremmest medarbejderne til gode - vi ønsker, at DSB skal være en arbejdsplads, som både fastholder og tiltrækker dygtige medarbejdere. Og glade og tilfredse medarbejdere - det smitter af på kunderne, siger koncerndirektør for HR & Organisation, Lone Lindsby.

For mere information kontakt venligst:
Sektorchef Lars Vestergaard Jensen, Bureau Veritas Certification, telefon 7731 1000
Koncerndirektør for HR & Organisation, Lone Lindsby, DSB, telefon 7013 1415

Læs mere