Mads Kirkegaard på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2021

Verdensmålcertificering giver en vingebredde i forspring

PolyTech er en global leverandør til vindmølleindustrien med 800 medarbejdere i Danmark, Tyskland, Kina, Mexico og USA, som er specialister i løsninger, der forbedrer ydeevne og beskyttelse af vindmøllevinger. Virksomheden udvikler, tester og producerer målrettede koncepter og komponenter som lynbeskyttelsessystemer, forkantbeskyttelse, add-ons til vinger og transportløsninger, og virksomheden råder over eget testcenter, DANAK-akkrediteret laboratorium i Bramming og lyntestcenter i Herning. Desuden er virksomheden certificeret efter en række standarder som ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljø), ISO 29001 (kvalitet i energisektoren) og APQP4Wind (kvalitet i vindindustrien), og har desuden et omfattende program til kvalitetskontrol.

Senest er PolyTech blevet verdensmålcertificeret, hvor arbejdet med FNs 17 Verdensmål er blevet gennemgået, evalueret og bedømt af eksterne auditorer. Denne proces har haft stor værdi i forhold til den interne samhørighed og selvforståelse i organisationen og den eksterne dialog med nuværende og potentielle kunder.

Hør mere om, hvordan en verdensmålcertificeringen har givet PolyTech en vingebredde i forspring som leverandør til den vindmølleindustri, som har stor fokus på både lønsomhed og bæredygtighed.

Mads Kirkegaard, CEO, PolyTech A/S

 

 

Spørgsmål
+45 7731 1000