
Temadag om
Food Waste & Loss


Vi er glade for at kunne invitere dig til Bureau Veritas' Food Waste & Loss Temadag. Temadagen finder sted den 10. november 2023 i de indbydende og atmosfæriske omgivelser hos G.A.S.A i Odense. Her vil du få mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss.
Vi har samlet en række spændende talere, der hver især vil kaste lys over komplekse og relevante emner såsom madspild, overforbrug og fremtiden inden for madspild og -tab. På dagen får du chancen for at dykke ned i problematikken omkring emnet, og hvordan vi sammen og hver for sig kan træffe bedre valg i hverdagen for at fremme en bæredygtig udvikling.
Pris for deltagelse
Early Bird (t.o.m. den 25/9) |
Normalpris |
Tilmelding |
995 kr. (ekskl. moms) |
1.095 kr. (ekskl. moms) |
Tilmeld dig |
Dagens program
Tid | Agenda |
09.00-09.30 | Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering |
09.30-09.35 | Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas |
09.35-10.35 | Sammen mod madspild - Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad |
10.35-10.50 | Pause |
10.50-11.45 | Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer - Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas |
11.45-12.30 | Frokost |
12.30-13.15 | Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice - Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa |
13.15-14.00 | Reduktion af madspild hos Arla Foods - Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla |
14.00-14.20 | Pause med kaffe og kage |
14.20-15.05 | Lad os være ærlige omkring madspild - Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken |
15.05 | Opsummering og tak for i dag |
* Vi tager forbehold for ændringer ifm. programmet.