Image
Temadag om Food Waste & Loss bliver holdt hos G.A.S.A i Odense, Bureau Veritas

Temadag om
Food Waste & Loss

Image
Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad, Bureau Veritas' Food Waste Temadag 2023, underside
Image
Bureau Veritas Food Waste Temadag 2023, footerbillede

Vi er glade for at kunne invitere dig til Bureau Veritas' Food Waste & Loss Temadag. Temadagen finder sted den 10. november 2023 i de indbydende og atmosfæriske omgivelser hos G.A.S.A i Odense. Her vil du få mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss.

Vi har samlet en række spændende talere, der hver især vil kaste lys over komplekse og relevante emner såsom madspild, overforbrug og fremtiden inden for madspild og -tab. På dagen får du chancen for at dykke ned i problematikken omkring emnet, og hvordan vi sammen og hver for sig kan træffe bedre valg i hverdagen for at fremme en bæredygtig udvikling. 

Pris for deltagelse

Early Bird (t.o.m. den 25/9)
Normalpris
Tilmelding
995 kr. (ekskl. moms)
1.095 kr. (ekskl. moms)
Tilmeld dig

Dagens program

Tid Agenda
09.00-09.30 Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering
09.30-09.35 Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
09.35-10.35 Sammen mod madspild
- Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad
10.35-10.50 Pause
10.50-11.45 Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer
Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
11.45-12.30 Frokost
12.30-13.15 Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice 
- Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa
13.15-14.00 Reduktion af madspild hos Arla Foods
- Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla
14.00-14.20 Pause med kaffe og kage
14.20-15.05 Lad os være ærlige omkring madspild
- Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken
15.05 Opsummering og tak for i dag

* Vi tager forbehold for ændringer ifm. programmet.

Image
Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand af Stop Spild Af Mad, Bureau Veritas' Food Waste Temadag 2023

Sammen mod madspild VED Selina juul

Mød Selina Juul og bliv klogere på madspild, fremtiden, overforbrug, stigende verdensbefolkning, massive klimaforandringer og mangel på ressourcer - og få inspiration til hvad du selv kan gøre derhjemme i dit eget køkken for at undgå madspild - og spare penge.

Læs mere...

Image
Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent hos Jespers Torvekøkken, Bureau Veritas' Food Waste Temadag 2023, forside

Lad os være ærlige omkring madspild ved Michelle Rahbek

Michelle Rahbek har i 7 år fokuseret på at måle madspild hos Jespers Torvekøkken. På dagen vil hun dele indsigt i deres udfordringer, de gode løsninger, og der hvor de ikke kan stå alene, inden for bl.a. affaldssortering, arbejdsmiljø, mad i kæmpe mængder, bestillingstidspunkter og meget andet. 

Læs mere...

Image
Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef hos Dagrofa, Bureau Veritas' Food Waste Temadag 2023

Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice ved Karin Frøidt

Karin Frøidt er til dagligt Koncernkvalitetschef hos Dagrofa, og vil på dagen fortælle om Dagrofas målsætning om at reducere eget madspild med 50 pct. frem mod 2030, og hvordan de hjælper forbrugerne med gode ideer til reduktion af madspild i husholdingen. 

Læs mere...

Image
Line Aagaard, Arla Foods, Bæredygtighedsansvarlig i Arla Danmark, Bureau Veritas' Food Waste Temadag 2023, forside

Reduktion af madspild hos Arla Foods ved Line aagaard

Bæredygtighedsansvarlig i Arla Danmark, Line Aagaard, vil i dette oplæg præsentere, hvordan Arla arbejder med madspild, med en ambition om at reducere madspild med 50% i 2030, og samtidig inspirere til, hvordan man selv kan komme i gang.

Læs mere...

Image
Lone Hansen, Market Leader Retail & Food hos Bureau Veritas, Bureau Veritas' Food Waste Temadag 2023

Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer ved Lone Hansen

Lone Hansen vil fortælle om Bureau Veritas' Food Waste standard, og valget om at blive en del af det internationale arbejde for en ny ISO-standard om Food Waste & Loss. Ligeledes vil hun introducere de nye krav i FSSC 22000 version 6, der kræver, at fødevarevirksomheder sætter mål og politikker for minimering af fødevarespild og -tab i relation til relevant supply chain.

Læs mere...

                                                                  Spørgsmål                +45 7731 1000