Vindmølle

Energiledelse

Bureau Veritas lancerer en energipakke, der består af 3 arrangementer inden for energiledelse. Baggrunden bag lanceringen af energipakken er, at standarden ISO 50001:2018 blev udgivet i august 2018, og hos Bureau Veritas ønsker vi at bidrage til, at din virksomhed får et bedre overblik over din energiledelse.

Pakken skal ses som ét samlet tilbud, hvor du opnår fordele ved at være en del af flere af pakkens tilbud, men du er naturligvis velkommen til at udvælge én af mulighederne.

Hvad består energipakken af?

  • Temadag om energiledelse.
  • Kurset: Optimér din energianvendelse med retvisende nøgletal.
  • Lære mere om kurserne ved at rykke på holdnavnet øverst på siden.
  • Netværksgruppe om energiledelse og energiforbedringer – læs mere nedenstående
Få maksimal udbytte af energipakken og få rabat

Energipakken skal ses som ét samlet tilbud, og derfor tilbyder vi 15% rabat ved samtidig tilmelding til kommende temadag og kursus.

Bureau Veritas’ Netværksgruppe om energiledelse og energiforbedringer

Den tredje og sidste del i pakken er oprettelse af en ny netværksgruppe inden for energiledelse. Det er vores opfattelse, at der er brug for en fælles platform og en erfaringsudveksling på tværs af brancher for de personer, der beskæftiger sig med energi og energiledelse ude i virksomhederne.

Derfor arbejder vi på at opstarte et energinetværk, hvor Bureau Veritas vil være tovholder på kvalitet og emner. Det er vores mål at afholde 3-4 årlige møder.

Det første netværksmøde er allerede planlagt, og det vil foregå hos Carlsberg, hvor vi præsenteres for hvordan de laver energiledelse.

Hvis du vil undersøge, om netværksgruppen er noget for dig, kan du deltage på ét møde uden beregning. Herefter koster medlemsskabet 6.000 kr. ex. moms pr. år.

Kontakt

Kursusafdelingen
Telefon: +45 7731 1000
Mail: kurser@dk.bureauveritas.com