Grøn baggrund med en klode

Bæredygtighed og Bureau Veritas_EN

Bæredygtighed bliver, for hver dag der går, en større del af folks bevidsthed, og spiller en stor rolle såvel hos enkeltpersoner, som hos virksomheder verden over.

Tilbage i 1828 da Bureau Veritas blev grundlagt, var der en stor efterspørgsel efter at få sine skibe forsikret. Siden da, har Bureau Veritas udvikling været stor, da markedet hele tiden ændrer sig, og behovet for nye tiltag opstår.

I Danmark ser man et stigende antal virksomheder, der strategisk arbejder med bæredygtighed på forskellige niveauer, hvor Stark Group A/S er en af dem:

”Bæredygtighed betyder meget for Stark og har altid gjort det. Det kommer højere og højere på dagsordene. Dels fordi vi gerne selv vil gøre det, men vi får også kravet fra vores kunder – og markedet, hvor vi leverer meget til bæredygtigt byggeri.” - fortæller Stuart Kilpatrick, Operational Excellence Manager, Stark Group A/S

Bæredygtighed har over en længere årrække været en stor del af samfundets udvikling, hvilket også har banet en ny vej for Bureau Veritas. Til dagligt gør Bureau Veritas, en stor indsats for at hjælpe virksomheder med, deres arbejde mod en bæredygtig udvikling, her bl.a. en integration af de 17 verdensmål.

“Bæredygtighed og diverse certificeringer er komplicerede at finde rundt i. Der kommer flere og flere mærker. Det betyder derfor meget at have en partner som Bureau Veritas – til at hjælpe os med at holde os ajour med reglerne for de forskellige mærker.” - fortæller Stuart Kilpatrick, Operational Excellence Manager, Stark Group A/S

Mød Stuart Kilpatrick, Stark Group A/S

Kontakt

Tomas Jørgensen
Sales manager
Telefon: +45 7731 1072  
Mail: tomas.jorgensen@bureauveritas.com