Gratis netværksmøde i DS 21001, Bureau Veritas

Gratis netværksmøde | DS 21001

Sep. 3 2020
Summary

Søger du sparring vedr. DS 21001?

Banedanmark vil i deres udbud og kontrakter henvise til, at leverandører skal leve op til DS 21001 standarden for jernbanesikkerhed og infrastrukturarbejde. Standarden er nu frigivet og kan købes hos Dansk Standard.

”Jeg er rigtig glad for, at ledelsesstandarden for jernbanesikkerhed er udgivet, og at hele branchen har bakket så flot op om arbejdet med at udarbejde den. Ledelsestandarden bliver en markant ændring af måden vi kan arbejde sammen om jernbanesikkerhed på, og jeg har store forventninger til at ledelsesstandarden bidrager til yderligere professionalisering af branchen. Jeg ser også frem til, at ledelsesstandarden vil styrke den risikobaseret tilgang til arbejdet med jernbanesikkerhed i hele leverandørkæden,”- Hakon Iversen, Adm. Direktør, Banedanmark

Derfor vil vi gerne udvide vores allerede afholdte webinar med et (gratis) online netværksmøde den 22. september kl. 13-15, hvor du kan få svar på eventuelle spørgsmål i forbindelse med en kommende certificering til DS 21001 uanset, hvilket udgangspunkt du/I som organisation måtte have. Har du ikke deltaget i webinaret, får du også adgang til en optagelse af dette, når du tilmelder dig netværksmødet.

I forbindelse med mødet, vil vi åbne op for en dialog omkring, hvorvidt der er et behov for en netværksgruppe til løbende opdatering og tolkning af standarden. Netværksgruppen vil da fungere som en aktiv støtte til jeres kommende certificering, og det vil være nemt at deltage i møderne, idet de vil afholdes via Teams.

Læs meget mere om standarden her

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Peter Worck på mail peter.worck@dk.bureauveritas.com eller på telefon +45 22 50 67 08.

Gratis netværksmøde Dato Tidspunkt Sted
DS 21001 22.09.20 Kl. 13:00 - 15:00 Vil blive afholdt online