Verdensmålscertificering, Bureau Veritas

Gratis webinar | Implementering af de 17 Verdensmål i vindindustrien

Dec. 17 2020
Summary

Øg troværdigheden ved at vise jeres indsats

Danske virksomheder er blandt de bedste i verden til at implementere de 17 Verdensmål i deres forretningsstrategier, og skabe nye og innovative forretningsmuligheder, for at opnå en mere bæredygtig udvikling frem mod 2030. 

Arbejdet med verdensmålene handler også om nødvendig omhu, tillid og troværdighed – at man går fra ord til handling i sin virksomhed og daglige drift. At arbejde med verdensmålene kan være komplekst, og man skal ofte balancere mellem indbyggede paradokser, når man vælger de initiativer, man gerne vil implementere i arbejdet med de stigende udfordringer verden står overfor. Har vi det rette fokus, prioriterer vi verdensmålene og vores aktiviteter mest hensigtsmæssigt, opnår vi de ønskede resultater og sidst men ikke mindst, gør vi en REEL forskel til gavn for kloden og dens befolkning? 

På dette webinar får du et indblik i de forskellige muligheder, din virksomhed har i forhold til en verdenmålscertificering og dermed input til, hvordan I kan bidrage til en bæredygtig fremtid. 

På webinaret vil I høre Mads Kirkegaard fra PolyTech, som er den første virksomhed i vindindustrien med en verdenmålscertificering, fortælle om vejen til deres certificering og hvilke fordele det giver virksomheden i deres forretning. 

Programmet for den 28. januar 2021

10.00: Introduktion til FN’s verdensmål og Bureau Veritas’ certificering, 
ved Ole Overgaard, Bureau Veritas

10.40: Vejen til vores verdensmålscertificering og de mange fordele 
ved Mads Kirkegaard, PolyTech

11.10: Spørgsmål og afrunding