Inmsystem, IT-sikkerhed
Case studies

inmsystems A/S styrker it-sikkerheden med iso 27001

08.12.19
| 12. august 2019

Stort tillykke til Inmsystems A/S, som har fået overrakt sit ISO27001 certifikat af Bureau Veritas Certification Danmark.

Inmsystems A/S, som tilbyder IT-løsninger til kantinedrift, kunne mandag den 12. august 2019 fejre sin ISO27001 certificering med en certifikatoverrækkelse hos virksomheden i Taastrup.

”Vores kunder betror os med behandlingen af bl.a. persondata, og vi vil gerne kunne dokumentere, at vi har en god håndtering af datasikkerheden,” fortæller grundlægger af Inmsystems A/S, Mogens Egeskov, mens han forklarer, at virksomheden ønskede et ledelsessystem til styring af IT-sikkerheden, så de fremover kan sikre:

  • at IT-sikkerheden er i orden,
  • et vedvarende fokus på den,
  • og løbende forbedring af den.

”Vi leverer vores IT-løsninger til landets største virksomheder. De er meget fokuserede på datasikkerhed, og med en certificering kan vi forsat levere den rette information til de rette personer til rette tid og dermed sikre trygge og tilfredse brugere,” fortæller Mogens Egeskov.

”Et er, at sikkerheden er i orden, noget andet er at kunne dokumentere det.”

Det betyder meget for Inmsystems A/S, at de fremover kan dokumentere virksomhedens IT-sikkerhed med en ISO-certificering.

”Et er, at sikkerheden er i orden, noget andet er at kunne dokumentere det,” forklarer Mogens Egeskov og fortsætter: ”For vores kunder, der driver virksomhedsrestauranter, er det afgørende - specielt i forbindelse med behandling af persondata. Vores kunder er nemlig, i henhold til GDPR, ansvarlige for, at data behandles og opbevares forsvarligt. Derfor har vi valgt at blive certificeret.”

Inmsystems A/S har fået udstedt deres ISO27001 certifikat på baggrund af udførte audits, som har til formål at vurdere, om virksomheden opfylder kravene i ISO27001. Certifikatet skal fornyes efter 3 år, og i den periode udfører Bureau Veritas Certification Danmark løbende audits i virksomheden.

Når vi spørger ind til, hvad fremtiden bringer hos Inmsystems A/S, hersker der ingen tvivl hos grundlæggeren, Mogens Egeskov. Han er overbevist om, at virksomhedens ISO27001 certificering vil bringe spændende nye muligheder med sig: ”Det vil bidrage til at åbne markedet for os, idet flere og flere fokuserer på IT-sikkerhed,” fortæller han.

Om Inmsystems A/S

Siden år 1996 har Inmsystems A/S optimeret kantinedrift med IT-løsninger, der mindsker administrationstiden for køkkenpersonale og reception, så de kan fokusere på den gode spiseoplevelse og gæsteoplevelse. Det kunne for eksempel være selvbetjeningskioske, webportaler med take away eller mødeservice med forplejning og booking i Outlook – skræddersyet til kundens behov.

Om ISO 27001

Den internationale ISO 27001 standard specificerer kravene til et Information Security Management System (ISMS). Systemet har til formål at sætte virksomheden i stand til at vurdere de risici, den står over for og at implementere de tiltag, der er nødvendige for at beskytte fortrolighed, integritet og fortsat tilgængelighed af information (brand, tyveri, vandskade mv.).

Læs også