Online forum, Food Waste & Loss, Bureau Veritas

Online forum: Food Waste & Loss

Velkommen til vores online forum dedikeret til at tackle en af de største udfordringer i fødevareindustrien: food waste & loss. Vi tror på, at ved at skabe et stærkt online forum af interessenter, kan vi revolutionere måden, vi behandler, forvalter og reducerer spild i fødevaresektoren.

Som medlem får du viden om standarder, lovgivning, værktøjer og best practices inden for food waste & loss. Ydermere får du mulighed for at netværke og samarbejde på tværs af forsyningskæden.

Vær med til at forme online forummet på opstartsmødet, hvor du får en unik mulighed for at komme med dit input til, hvilke emner, der skal behandles på de to øvrige møder. Deltagelse på opstartsmødet er gratis og uforpligtende.

fokusområder

Standarder: Identificere nuværende standarder, herunder FSSC 22000, ISO WD 20001 – minimizing Foodwaste & Loss, FLW standarden etc. Lovgivning herunder EU Green Deal.

Værktøjer: Værktøjer til måling af food waste & loss samt værktøjer til systematisk identifikation af foodwaste & loss.

Sætte mål og politikker: Facilitetering af diskussioner om fastsættelse af realistiske og målbare mål for at reducere food waste & loss. Herunder hvilke definitioner.

Vil du være med?

Du kan tilmelde dig "Food Waste & Loss" online forum på linket her.

Prisen for at være med i "Food Waste & Loss" online forum er DKK 5.000 pr. år. 

Tovholder

Kontakt

Lone Hansen
Market Leader Retail & Food 
Telefon: +45 4119 1116
Mail: lone.hansen@bureauveritas.com