Rådgivning i bæredygtighed_CSRD for smv'ere, Bureau Veritas, Bureau Veritas

CSRD for SMV'ere

EU har gjort det lovpligtigt for større virksomheder at offentliggøre CSRD-bæredygtighedsrapporter. Små og mellemstore virksomheder er ikke direkte omfattet endnu, men det er meget sandsynligt, at de alligevel er blevet mødt af krav som underleverandør til en større virksomhed eller snart kommer til det.

Vi anbefaler alle SMV’er at forberede sig på CSRD.

Start med et afklaringsmøde

Hvis I savner viden, overblik og en afklaring af, hvordan I bedst kommer i gang som mindre virksomhed med begrænsede ressourcer til at løfte rapporteringen. Så kontakt os gerne. Det er det, vi er her for.

Tomas Jørgensen, Business Developer Sustainability
Telefon: +45 2684 4199 | Mail: tomas.jorgensen@bureauveritas.com

3 steder at starte for SMV'er

1. Få en god forståelse for CSRD

I første omgang handler det om at blive klædt på med viden. Du kan gøre det let for dig selv ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev Wake Up⏰, hvor vi løbende holder dig opdateret, inspireret og motiveret. Vi tilbyder også kurser i CSRD-rapportering.

2. Se fordelene frem for ulemperne

CSRD er ikke ‘bare’ en ny lovgivning. Det er en standardiseret måde at gøre virksomheders bæredygtighedsdata tilgængelige for sammenligning, ligesom man kender det fra finansielle rapporter. Derfor kan I betragte tiden nu som et strategisk tilløb til at fremtidssikre jeres virksomhed - og den mulighed skal I gribe. Vi kan hjælpe jer med at vende opgaven til en strategisk fordel.

3. Vær proaktive

Der er ingen tvivl om, at der er store konkurrencemæssige fordele i at kunne levere den rette data til kunder, der er omfattet af CSRD-bæredygtighedsrapportering. Det kan f.eks. være en konkret fordel for jer allerede nu at række proaktivt ud til jeres kunder og spørge hvilken data, de har brug for. Jo før, I bliver i stand til at levere data effektivt, des bedre.

48 % af danske ledere i private virksomheder siger, de slet ikke er bekendt med EU-direktivet om CSRD*. Vidste du, at Bureau Veritas kan tilbyde lovovervågning?

Få viden om lovovervågning...

*Kilde: Rundspørge foretaget af Lederne blandt 1.015 ledere i private virksomheder

Brug for os?

Bureau Veritas rådgiver danske virksomheder i CSDR-bæredygtighedsrapportering, og især at blive helt klar over, hvordan I griber den an. Tag kontakt, så hjælper vi også gerne jer.

Tomas Jørgensen, Business Developer Sustainability
Telefon: +45 2684 4199 | Mail: tomas.jorgensen@bureauveritas.com

WAKE UP ⏰

Få et ugentligt boost til dit arbejde med bæredygtighed. Vores 4 bæredygtighedseksperter tager hver mandag morgen fat om et højaktuelt emne. Så du kan komme hurtigere til løsningerne.

Tilmeld din email og følg med...