Lovovervågning, Bureau Veritas HSE

Lovovervågning

 

Overlad ansvaret og frigør ressourcer med lovovervågning

Hos Bureau Veritas tilbyder vi en lovservice, hvor du kan koncentrer dig om dine kernekompetencer, og få frihed til at sælge mere ved at overlade ansvaret for kommende lovændringer til os. Vores hold af kompetente og erfarne konsulenter er specialiserede i at læse lovgivning og vurdere konsekvenserne for din virksomhed.

Identifikation af relevant lovgivning

I samarbejde med jer foretages en gennemgang af jeres aktiviteter on-site. Der udarbejdes en virksomhedstilpasset lovliste, som består af én eller flere lovpakker.

Overvågning af lovgivning

Vi holder Jer informeret om status for den udvalgte lovgivning og sender den reviderede lovliste årligt, halvårligt eller kvartalsvis.

Sparring

Vores konsulenter gennemgår lovlistens ændringer og den eventuelle indflydelse ændringerne kan få for virksomhedens aktiviteter. Evalueringen sker i samarbejde med relevante nøglepersoner i virksomheden. Mødet afholdes hos Jer.

Vi kan tilbyde 3 lovpakker:

  • Arbejdsmiljøpakken (Indeholdende arbejdsmiljølovgivning – love og bekendtgørelser, EU forordninger, liste over gældende vejledninger fra arbejdstilsynet)
  • Miljøpakken (Indeholdende miljølovgivning – love og bekendtgørelser, EU forordninger)
  • Særpakken (Specifikke lovgivning områder – det kan være alt lige fra særregler inden for kosmetik og legetøj)

Kontakt

Tomas Jørgensen
Business Developer Sustainability
Telefon: +45 7731 1072  
Mail: tomas.jorgensen@bureauveritas.com