ISO 55001 Intern Auditor

Formål

Formålet med ISO 55001 Intern Auditor kurset er at give dig forståelse for et procesorienteret ledelsessystem, auditprocessen og din rolle som intern auditor. Du bliver introduceret for værktøjer til auditering og bliver i stand til at planlægge, udføre og afrapportere interne audits af dit asset management ledelsessystem med henblik på at sikre optimalt udbytte for din virksomhed.
ISO 55001 Intern Auditor kurset integrerer teori og praksis, og du vil få mulighed for at arbejde med praktiske øvelser i intern audit for at styrke dine færdigheder og din forståelse. Den teoretiske del af 2-dages kurset er solidt forankret i ISO 19011 og DS/ISO 55001, hvilket sikrer dig en dybdegående forståelse af de nødvendige principper og retningslinjer for succesfulde interne audits. 

Målgruppe

ISO 55001 Intern Auditor kurset er skræddersyet til en bred målgruppe, herunder dig med begrænset kendskab til ISO 55001 standarden og dig, der står over for følgende udfordringer:
1. Implementering af kravene i DS/ISO 55001 i din virksomhed
2. Udførelse af interne audits af dit asset management ledelsessystem
3. Opbygning, udvikling eller vedligeholdelse af din virksomheds asset management ledelsessystem
Uanset dit erfaringsniveau vil ISO 55001 Intern Auditor kurset ruste dig med den nødvendige viden til at tackle DS/ISO 55001 standarden og dens praktiske implementering samt styrke dine færdigheder inden for interne audits af asset management ledelsessystemer. 

Indhold

Introduktion til ISO 55001 standarden for asset management
Kort gennemgang af standardens hovedtræk, struktur og fortolkninger
Hvordan du planlægger, udfører og afrapporterer interne audits af virksomhedens aktiver i overensstemmelse med standardens retningslinjer
Identifikation af afvigelser og forbedringer samt processen med at implementere korrigerende handlinger
Praktiske øvelser i interne audits

Information:
Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.
Ved tilmelding bliver du tilbudt overnatning og aftenforplejning mellem de to kursusdage. Prisen for dette er DKK 1.200,- ekskl. moms og indgår ikke i kursusprisen.

Alle priser er ekskl. moms.

Kurset udbydes af: Bureau Veritas Certification Denmark A/S.

Tilgængelige datoer

Startdato Slutdato Undervisningsform Lokation Book nu
oktober 30, 2024 08:30 oktober 31, 2024 16:30 Class Brøndby Book nu