Fiskeri, Bureau Veritas

Fiskeri

Forbrugere, detailhandlere og andre interessenter kræver oftere og oftere, at fisk og skaldyr kommer fra sikre og ansvarlige kilder. Bureau Veritas’ certificeringsydelser gør dig i stand til at vise, at du lever op til globalt anerkendte standarder for bæredygtige fisk- og skaldyr.

Da den globale efterspørgsel efter fisk og skaldyr stiger, er fiskeindustrien under et voldsomt pres for at underbygge ansvarligt fiskeri, så man undgår, at økosystemerne i havene udnyttes og ødelægges. Samtidig skal den hurtigt voksende akvakulturindustri, som nu leverer mere end halvdelen af de fisk og skaldyr, vi spiser, finde bedre måder at styre deres dambrug og klækkerier for at fremme fødevaresikkerhed og dyrevelfærd. De skal også reducere deres negative miljøpåvirkninger og samfundsmæssige følgevirkninger.

Bureau Veritas tilbyder aktører i værdikæden for fisk og skaldyr en bred vifte af certificeringsydelser, kurser og digitale løsninger. Bureau Veritas kan hjælpe jer med at vise, at jeres fisk og skaldyr er sikre og sunde samt fremstillet på en ansvarlig måde og fuldstændig sporbare.

 • Lev op til kravene fra store, globale detailhandlere og brands,

  som i stigende grad kræver bæredygtige fiske- og skaldyrscertificering samt miljømærker

 • Forsikre købere, detailhandlere og forbrugere

  om, at din fiskeri- og akvakulturpraksis overholder industriens standarder

 • Opnå anerkendelse som en ansvarlig aktør

  hvad angår havets ressourcer, økosystemer, fødevaresikkerhed og -indkøb

 • Boost dit brand

  med miljømærker som viser miljø- og social ansvarlighed

Certificeringsydelser inden for fiskeri

Overudnyttelse er den største grund til de hurtigt svindende fiskeressourcer. Intensivt fiskeri har også en negativ effekt på biodiversiteten, habitater og havets økosystemer. Bureau Veritas hjælper fiskeindustrien med at sikre ansvarligt fiskeri ved at tilbyde certificering iht. det blå MSC-miljømærke. MSC-miljømærket er det førende mærke inden for industrien til at sikre sporbarhed tilbage til en bæredygtig fiskekilde. Vi tilbyder også Bureau Veritas Recognition – vores proprietær standard og B2B-løsning, som påviser ansvarligt fiskeri, indkøb og sporbarhed samt oprindelse – vores alt-på-et-sted sporbarhedsløsning.

Havbrugscertificering

I dag udgør fisk fra dambrug mere end halvdelen af alle de fisk, der spises globalt. Men uansvarlig havbrugspraksis kan have en negativ effekt på miljøet, fiskesundhed og -velfærd, fødevaresikkerhed og arbejdsforhold. Bureau Veritas hjælper akvakulturindustrien med at vise ansvarlighed i deres dambrugspraksis ved at tilbyde certificering iht. forskellige miljømærker. Det drejer sig bl.a. om ASC, BAP, GlobalG.A.P. og økologi. Vi tilbyder også sporbarhedsløsninger til akvakulturens aktører såsom Bureau Veritas’ GlobalG.A.P. Chain of Custody-certificering.

Certificering i fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring til aktører inden for fisk- og skaldyrsbranchen

For at kunne konkurrere inden for fisk- og skaldyrsbranchen, er fødevaresikkerhed og -kvalitet afgørende. Bureau Veritas hjælper aktører i fiskeriforsyningskæden med at overholde lovkrav i forbindelse med fødevaresikkerhed ved at tilbyde certificering iht. forskellige sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Det drejer sig bl.a. om ISO 22000, specifikke certificeringer inden for dyrefoder og certificeringer iht. BRCGS-, IFS-standarder, FSSC 22000 samt andre GFSI-anerkendte systemer.

Læs mere om vores ydelser inden for fiskeri

FANDT DU IKKE DEN RIGTIGE SERVICE?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.