BRCGS & IFS certificering, Bureau Veritas

BRCGS & IFS
certificering

Kravene til fødevaresikkerhed vokser. Forbrugere og myndigheder stiller i stigende grad krav om, at de fødevarer, som vi alle spiser, skal være af høj kvalitet og med en høj sikkerhed. Opstår der problemer, skal fejlkilden hurtigt findes og udbedres. Kravene er i første omgang primært rettet mod detailhandlen, men derfra spreder de sig gennem hele fødevarekæden til forædlingsindustrien, primærproducenter og transportører.

Bliv certificeret efter BRCGS

Bureau Veritas Denmark A/S

For at levere fødevarer til en række engelske detailhandelskæder som f.eks. Asda, Tesco og Sainsbury, kræves en særlig godkendelse af en række faktorer, der har betydning for kvalitet og fødevaresikkerhed. Mange af kravene til leverandørerne er beskrevet i standarden BRCGS, som er udgivet af sammenslutningen af engelske supermarkedskæder. Kæderne stiller krav om, at en uafhængig 3. part gennemgår og godkender leverandørens kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem. Bureau Veritas Denmark A/S er af den engelske akkrediteringsmyndighed, UKAS, godkendt til at gennemføre disse BRCGS-audits.

Fordelene med en BRCGS certificering

  • Adgang til nogle af Europas største detailhandelskæder
  • UKAS-akkrediteret certifikat
  • Minimering af kundeaudits ved samtidig inspektion af andre standarder f.eks. International Food Standard (IFS)
  • Integration med andre standarder fx ISO 9001 (kvalitet) eller ISO 14001 (miljø)
  • Dansktalende auditorer med kendskab til lokal kultur og lovgivning
     

 

Bliv certificeret efter IFS international food standard

Bureau Veritas Denmark A/S

For at levere fødevarer til en række tyske og franske detailhandelskæder, som f.eks. Aldi, Lidl og Metro, kræves en særlig godkendelse af en række faktorer, der har betydning for kvalitet og fødevaresikkerhed. Kravene til leverandørerne er beskrevet i standarden International Food Standard (IFS), som er udarbejdet af sammenslutningen af tyske supermarkedskæder, HDE (Hauptverband des Deutschen Einzelhandels). Den er senere tiltrådt af deres franske søsterorganisation FCD (Fédération des entreprises du Commerce et de la Distribution). Kæderne stiller krav om, at en uafhængig tredjepart gennemgår og godkender leverandørens kvalitets- og fødevaresikkerhedssystem. Bureau Veritas Denmark A/S er af den danske akkrediteringsordning, DANAK, godkendt til at gennemføre disse IFS-audits.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.