UTZ certificering, Bureau Veritas

UTZ
certificering

Bliv certificeret efter UTZ Bæredygtig
kaffe, te og kakao

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

Der er i stigende grad fokus på bæredygtighed i alle led af fødekæden og samt bæredygtige produkter, i takt med at endnu flere forbrugere efterspørger det. Produkterne skal smage godt, men de skal også være produceret under ordentlige forhold - både arbejdsmæssigt og miljømæssigt. Det stiller store krav til leverandører i forhold til arbejdsforhold, miljøforhold og landbrugsmetoder. Men hvordan sikrer man sig, at den kaffe, som man tager ned fra hylden i supermarkedet, er produceret på en bæredygtig måde med hensynstagen til producenten?

Fordelene med en UTZ certificering

UTZ Certified er en nonprofit organisation og mærkningsordning, der er oprettet med henblik på at skabe betingelser for bæredygtig produktion af kaffe, kakao og te. UTZ Certified er et program, der blandt andet gennemfører uddannelse af landmænd, og giver dem mulighed for at forbedre deres produktivitet, produktkvalitet og effektivitet. Det betyder, at landmændene kan producere større mængder til lavere omkostninger end normalt. Samtidigt lærer de at producere deres produkt på en bæredygtig måde, der tager hensyn til mennesker og miljø. Dette bidrager til at øge levestandarden i landdistrikterne.

Er man certificeret efter UTZ, skal man følge og overholde UTZ Code of Conduct, der blandt andet er baseret på ILO-konventioner og standarder for god landbrugspraksis. Denne Code of Conduct er bredt accepteret og anerkendt over hele verden.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Food Inspection direkte på +45 7731 1000 eller DNK-FOODInspektion@bureauveritas.com.