Farmaceutisk & kosmetisk, Bureau Veritas

Farmaceutisk & kosmetisk

Leverandøraudit i medicinal- og kosmetikindustrien

Som forbrugere, der står overfor forretninger, må farmaceutiske og kosmetiske virksomheder være nødt til at sikre, at deres leverandører demonstrerer ansvarlig praksis. Bureau Veritas udfører leverandør audits til en lang række industristandarder.

Miljø- og etiske problemer kan let opstå i medicinalindustrien og kosmetikindustrien. Giftige materialer, luftfiltrering, vandforbrug og følsomme kliniske forsøg er et par eksempler på problemer, der påvirker forsyningskæden.

Bureau Veritas har lang erfaring med audits af farmaceutiske og kosmetiske leverandører over hele verden. Vi tilbyder tre revisionsordninger for Pharma og kosmetik samt en specifik ordning for leverandører af organiske kosmetikprodukter på grund af stor efterspørgsel efter naturlige produkter.

Fordelene med leverandøraudit i medicinal- og kosmetikindustiren

  • Fordele fra Bureu Veritas's dyre erfaring inden for socialt ansvar og miljørevision
  • Sikrer dine leverandører opfylder vigtige krav til bæredygtighed
  • Fremmer social ansvar i alle led af forsyningskæden
  • Forbedrer dit omdømme ved at demonstrere engagement i ansvarlig forretningspraksis

PSCI: Revision af farmaceutisk forsyningskædes bæredygtighed

PSCI er en brancheorganisation, der fremmer ansvarlig praksis ved at sætte og overvåge etiske, sociale, miljømæssige og sundheds- og sikkerhedsstandarder inden for medlemmers ejede faciliteter og leverandørbaser. Det dækker alle typer produktion og faciliteter, fra enkle produktions- og samlingssteder til kontraktfremstillingsorganisationer (CMO) og kompleks produktion af aktive farmaceutiske ingredienser (API'er). PSCI oprettede farmaceutiske industriprincipper for ansvarlig forsyningskædeledelse for at kommunikere forventninger omkring fem centrale områder af ansvarlig forretningspraksis: Etik, arbejdskraft, sundhed og sikkerhed, miljø og styringssystemer.

EFfCI: God fremstillingspraksis

Den Europæiske Føderation for Kosmetiske Ingredienser (EFfCI) går ind for mere end 100 producenter af kosmetik og ingredienser til personlig pleje af de samlede interesser. EFfCI's retningslinjer for god fremstillingspraksis sikrer kvalitet og sikkerhed i produktionen af ​​kosmetiske ingredienser. Certificeringen har opnået global anerkendelse og er tilgængelig i Europa, Asien og Amerika til virksomheder, der leverer ingredienser til produkter, der sælges i Europa.

EXCiPACT: Certificering for pharma-hjælpestofferudbydere

EXCiPACT er en non-profit organisation, der ejer og fører tilsyn med en uafhængig tredjepartscertificeringsordning, der er tilgængelig for farmaceutiske excipiensproducenter og distributører over hele verden. EXCiPACTs certificeringsstandarder for leverandører af farmaceutiske hjælpestoffer inkluderer god fremstillingspraksis og god distributionspraksis. Disse standarder muliggør høje kvalitetsstandarder for farmaceutiske hjælpestoffer, mens de reducerer revisionsbyrden for leverandører og kunder.

COSMOS: En harmoniseret standard for økologisk kosmetik

COSMOS-standarden blev udviklet som en enkelt, international standard for organisk og naturlig kosmetik. Det dækker alle aspekter af indkøb, fremstilling, markedsføring og kontrol af kosmetiske produkter og sigter mod at fremme brugen af ​​organisk landbrug, respekt for biodiversitet, ansvarlig ressourceudnyttelse, respekt for miljøet, ren fremstilling og forarbejdning og grøn kemi.

Kontakt

Salg
Telefon: +45 7731 1000
Mail: info@dk.bureauveritas.com