EN 1090 certificering, Bureau Veritas

EN 1090
certificering

Bliv certificeret efter EN 1090 stål- og aluminiumskonstruktioner

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

Der er internationale regler for, hvordan virksomheder producerer og sælger stål- og aluminiumskonstruktioner til bygge- og anlægsindustrien. Der stilles større krav til både virksomhedens kvalitetsstyringssystem og dokumentation.

Producenter af stål- og aluminiumkonstruktioner skal leve op til standarden for CE-mærkning: EN 1090-1, udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner. Det betyder at virksomheder, der producerer og sælger stål- og aluminiumskonstruktioner, skal have implementeret et kvalitetsstyringssystem, der sikrer og dokumenterer, at virksomheden lever op til standardens krav.

Udover at være godkendt til CE-mærkning, skal virksomhedernes kvalitetsstyringssystem (FPC-system) efterleve kravene i ISO 3834 certificeringen. Samtidig er det en fordel, at det efterlever kravene i en ISO 9001 certificering.

Fordelene med en EN 1090 certificering i tilknytning til ISO 3834 certificering

  • Med en CE-mærkning er du sikker på fortsat at kunne levere som en af de bedste på markedet
  • Styr din organisations kvalitetsproces mere effektivt
  • Undgå ekstra omkostninger iht. en mangelfuld dokumentation
  • Kravet om CE-mærkning af byggevarer, herunder bærende stål- og aluminiumskonstruktioner, er funderet i Byggevareforordningen (CPR) og er gældende lovgivning i hele EU
  • Et partnerskab, der hjælper med at forstå dine mål i virksomheden, din organisationsstruktur samt din forretningskultur

kurser i iso 9001

Find relevante ISO 9001 kurser til implementering og vedligeholdelse af et ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. Find kurserne ved at trykke på linket.

Kontakt

Peter Worck
External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification
Telefon: +45 2250 6708
Mail: peter.worck@bureauveritas.com

Læs også