EN 1090 certificering, Bureau Veritas

EN 1090
certificering

Bliv certificeret efter EN 1090 stål- og aluminiumskonstruktioner

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

Der er internationale regler for, hvordan virksomheder producerer og sælger stål- og aluminiumskonstruktioner til bygge- og anlægsindustrien. Der stilles større krav til både virksomhedens kvalitetsstyringssystem og dokumentation.

Producenter af stål- og aluminiumkonstruktioner skal leve op til standarden for CE-mærkning: EN 1090-1, udførelse af stål- og aluminiumkonstruktioner. Det betyder at virksomheder, der producerer og sælger stål- og aluminiumskonstruktioner, skal have implementeret et kvalitetsstyringssystem, der sikrer og dokumenterer, at virksomheden lever op til standardens krav.

Udover at være godkendt til CE-mærkning, skal virksomhedernes kvalitetsstyringssystem (FPC-system) efterleve kravene i ISO 3834 certificeringen. Samtidig er det en fordel, at det efterlever kravene i en ISO 9001 certificering.

Fordelene med en EN 1090 certificering i tilknytning til ISO 3834 certificering

  • Med en CE-mærkning er du sikker på fortsat at kunne levere som en af de bedste på markedet
  • Styr din organisations kvalitetsproces mere effektivt
  • Undgå ekstra omkostninger iht. en mangelfuld dokumentation
  • Kravet om CE-mærkning af byggevarer, herunder bærende stål- og aluminiumskonstruktioner, er funderet i Byggevareforordningen (CPR) og er gældende lovgivning i hele EU
  • Et partnerskab, der hjælper med at forstå dine mål i virksomheden, din organisationsstruktur samt din forretningskultur

kurser i iso 9001

Find relevante ISO 9001 kurser til implementering og vedligeholdelse af et ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. Find kurserne ved at trykke på linket.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.