RSPO certificering, Bureau Veritas

RSPO
certificering

Bliv certificeret efter RSPO bæredygtig palmeolie

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

Palmeolie er den første olieafgrøde i verden, og alene i 2009 blev der produceret 40 millioner tons af slagsen. Palmeolie, anvendt både til fødevare- og nonfood-industrien, spiller en primær rolle i den økonomiske udvikling i palmeolie-producerende lande og i ernæring til millioner af mennesker.

Efter en kraftig stigning i palmeoliesektorens plantageareal fra 1990’erne og frem til i dag samt presset på miljøet og de lokale befolkninger, var en reaktion fra palmeolieproducenter og interessenter uundgåelig. Derfor kunne man for første gang i 2008 købe certificeret palmeolie. Ved brug af RSPO-certificeret palmeolie forpligter din virksomhed sig til bæredygtighed og opretholder samtidigt en tilstrækkelig forsyning af palmeolie uden at beskadige levevilkårene for de oprindelige samfund og biodiversiteten af tilgrænsende økosystemer.

Fordelene med en RSPO certificering

Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO) blev grundlagt i 2004 og er en forening uden profit for øje. Foreningen har det formål at fremme væksten og brugen af bæredygtig palmeolie. Der er et underskud af certificeret bæredygtig palmeolie på verdensmarkedet, fordi en bæredygtig produktion endnu ikke er etableret. Ved at blive certificeret efter RSPO Supply Chain Certification System, støtter man etableringen af bæredygtig og gennemsigtig produktion gennem hele forsyningskæden, helt indtil produktet når forbrugeren.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.