Consumer Products, Bureau Veritas

Consumer Products & Retail

REDUCER PRODUKTIONSTID OG KOM HURTIGERE PÅ MARKEDET

Globaliserede forsyningskæder og stigende og strengere krav kendetegner industrien for forbrugerprodukter. Vi hjælper dig med at optimere dine omkostninger og reducere risici, mens dine produkter hurtigere kommer på markedet.

DINE UDFORDRINGER

Industrien for forbrugerprodukter står i dag over for store ændringer: banebrydende teknologier reducerer produktomkostninger drastisk og øger hastigheden, hvormed produkter kommer på markedet. Forsyningskæder bliver i større grad globale. Og lovgivningen bliver strengere og strengere. Som producent eller detailhandler af forbrugerprodukter er du nødt til at optimere omkostninger og reducere produktionstiden uden at give køb på kvaliteten af dit engelige produkt eller skade dit brands integritet. Du ønsker også at udnytte forretningsintelligens for at tage bedre beslutninger og være på forkant med teknisk og lovmæssig udvikling.

Vi tilbyder en komplet TIC-ydelse (Test, Inspektion og Certificering), som dækker en bred vifte af forbrugerprodukter fra tøj og fodtøj til legetøj, møbler, forbrugerelektronik og intelligente enheder.

 • En stor portfølje af TIC-ydelser
  Vores testydelser verificerer, at dine produkter er sikre og overholder specifikationerne. Vores rådgivnings- og inspektionsydelser gør dig i stand til at overholde lovkrav. Og vores certificeringsydelser sørger for, at dine produkter er iht. standarder og får adgang til internationale markeder. 
 • Løsninger på tværs af forsyningskæden
  Vores TIC-ydelser dækker hele værdikæden med forbrugerprodukter - fra planlængning, indkøb og produktion til forsendelse, opbevaring og salg - for at hjælpe dig med at træffe beslutninger om kvalitet og indkøb. 
 • Et globalt fodaftryk
  Vores 130+ laboratorier og kontorer er placeret tæt på dine salgs- og indkøbssteder – især i Asien. Særlig ekspertise gør os i stand at dække testbehovene inden for de fleste forbrugerproduktgrupper.
 • En akkrediteret partner
  Vores 100+ akkrediteringer og autorisationer gør, at du får en partner, hvis vurderinger og certificeringer er anerkendt og respekteret. 

Læs mere om produkterne her

Kundetilpassede audits

Vi udfører kundetilpassede audits for at hjælpe dig med at forbedre din organisations sociale og etiske præstationer og for at imødekomme dine interessenters forventninger til dit sociale og miljømæssige ansvar. Vores udvalg af sociale audits er målrettet mod en række emner, herunder menneskerettigheder og arbejdsmiljø og sikkerhed i hele forsyningskæden.

+130consumer products kontorer og laboratorier
+100Akkrediteringer og anerkendelser
+12,000Medarbejdere i CPS

FANDT DU IKKE DEN RIGTIGE SERVICE?

Kontakt Thomas Rathe direkte på a+45 2627 2036 | thomas.rathe@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.