Verdensmålscertificering, Bureau Veritas

Arbejder din virksomhed med de 17 Verdensmål inden for bæredygtig udvikling

Flere og flere danske virksomheder integrerer de 17 verdensmål i deres strategi og daglige arbejde

Kæmper I med at få greb på arbejdet med verdensmålene? Ønsker I værktøjer til at komme godt fra start, fastlægge den korrekte kurs eller få dokumenteret jeres indsats? Så kan vi hjælpe jer godt på vej. 

Alt efter om I har brug for viden, hjælp til kortlægning af de verdensmål, der passer til jeres forretningsstrategi eller ønsker at dokumentere jeres indsats, så har Bureau Veritas skræddersyet et forløb af ydelser, der passer til jeres behov og modenhed i arbejdet med de 17 verdensmål.

Arbejdet med verdensmålene vil være betinget af, hvor I er i processen ind til nu.

  • Kursus og netværk hvis I vil øge kompetencerne og klædes på til at engagere jeres organisation i Verdenmålene
  • Workshop for dig og dine kolleger, hvis I er klar til at sætte mål og komme videre med konkrete handlingsplaner
  • Screening hvis I har udført konkrete tiltag og gerne vil vurderes på jeres indsats inden for Verdensmålene
  • Verifikation hvis I vil tage fat i et eller enkelte Verdensmål
  • Certificering hvis I er klar til en systematisk og dokumenteret indsats af Verdensmålene samt kontinuerlig forbedring og nye initiativer

Image
Trin 1, de 17 Verdensmål, Bureau Veritas

 Trin 1 - Kurser og netværk

Deltag i vores kurser eller netværk vedr. de 17 Verdensmål. På kurset vil du få viden om de enkelte mål, teorierne bag, formål, og hvilken værdi det kan tilføje din virksomhed at arbejde med verdensmålene. Du vil ligeledes få praktisk indsigt, sparring og værktøjer til at kortlægge de 17 Verdensmål og de 169 delmål, og hvordan I kan arbejde med dem i jeres daglige arbejde.

Læs mere om vores kurser og netværk


Image
Trin 2, de 17 Verdensmål, Bureau Veritas

Trin 2 - Workshop

De 17 Verdensmål og de 169 delmål er udgangspunktet i en intens og inspirerende workshop. Her vil medarbejdere og ledelsen i fællesskab identificere potentialet for at arbejde med verdensmålene, samt styrke forretningen ved at få kigget på muligheder og udfordringer i den bæredygtige udvikling.

På workshoppen vil I arbejde med forskellige værktøjer, der inspirerer jer til at blive mere konkrete i jeres arbejde med verdensmålene i hele værdikæden.

Læs mere om workshoppen

 


Image
Trin 3, de 17 Verdensmål, Bureau Veritas

trin 3 - screening

Ønsker du som virksomhed, at få klarlagt om de indsatser I implementere er meningsfulde og tilstrækkelige, så er en screening den rette løsning for jer. I vil få en uvildig vurdering af, hvor gode I er til at få implementeret de 17 Verdensmål i strategiske opgaver og i praksis, både i forhold til risici og muligheder.

Læs mere om en screening efter FN's 17 Verdensmål


Image
Trin 4, de 17 Verdensmål, Bureau Veritas

Trin 4 - Verifikation

Ønsker I som virksomhed at få undersøgt, om I arbejder seriøst med et eller enkelte verdensmål, vil en verifikation afdække, om jeres indsats på det enkelte verdensmål (eks. klimaaftryk) er tilstrækkeligt dokumenteret. Verifikationen vil foregå efter samme metode som vores Verdensmålcertificering, men vil ikke indeholde en analyse om tilvalg og fravalg i et større verdensmålsperspektiv.


Image
Trin 5, de 17 Verdensmål, Bureau Veritas

trin 5 - certificering

Ønsker I som virksomhed at dokumentere at I arbejder seriøst med FN’s 17 Verdensmål?
Med en verdensmålcertificering vil I skabe tillid og troværdighed, ved at gå fra ord til handling, og reelt gøre en forskel for en mere bæredygtig udvikling.

En tredjepart vil verificere og bekræfte, om arbejdet og indsatsen er velargumenteret og dokumenteret, så I kan modtage et certifikat over virksomhedens arbejde med de 17 Verdensmål.

Læs mere om en certificering efter FN's 17 Verdensmål

Rådgivning

Har I brug for generel rådgivning vedr. jeres virksomheds bæredygtighedsindsats, så kontakt Tomas Jørgensen på nedenstående kontaktoplysninger.

Anders B. Toft, Direktør/CCO hos Alfix, fortæller mere om samarbejdet og hvad det har gjort for virksomheden at arbejde med verdensmålene.

Kontakt

Tomas Jørgensen
Business Developer Sustainability
Telefon: +45 7731 1072  
Mail: tomas.jorgensen@bureauveritas.com

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan andre virksomheder arbejder med verdensmålene? Neden for kan du læse om PolyTech A/S, som er den første virksomhed inden for vindindustrien, til at modtage et certifikat over arbejdet med verdensmålene.