Fortrolighedspolitik

Vi betragter dit privatliv som værende af primær betydning. Alle oplysninger, som vi indsamler fra dig, når du vælger at opgive dem, gør det muligt for os at sende dig information om produkter og tjenester, hvor det registreres, at du har en interesse.

Oplysninger kan gives til andre virksomheder inden for Bureau Veritas til dette formål. Ved at give os dine oplysninger accepterer du, at vi behandler dem til de formål, der er beskrevet ovenfor. Vi vil ikke videregive det til nogen tredjepart uden for Bureau Veritas, undtagen for at opfylde vores ordrer eller levere en anmodning.

Nedenfor kan du finde mere detaljeret information om politikken på Bureau Veritas websteder.

Gennemse hjemmesiden

Når du besøger et websted, der er registreret og drevet af Bureau Veritas for at gennemse de oplysninger, det indeholder, gør du det anonymt - medmindre du vælger at give os oplysninger om dig selv.

Hvis du ikke gør noget under dit besøg bortset fra at gennemse hjemmesiden, herunder at læse sider, se billeder eller downloade oplysninger uden at indsende nogen personlige oplysninger, indsamler og gemmer vi visse oplysninger om dit besøg automatisk. Disse oplysninger identificerer dig ikke personligt.

Oplysninger, der indsamles automatisk, bruges kun til to formål: Webstedsstyring og, i tilfælde af mistænkt uautoriseret aktivitet, retshåndhævelse og mulig straffeforfølgning (Se sikkerhedsmeddelelsen under "Brugsbetingelser").

Bureau Veritas-websteder gemmer automatisk besøgende information, hvorfra der er oprettet sammenfattende statistikker.

Vi bruger sammendragsstatistikker til at hjælpe os med at gøre vores websted mere nyttigt for besøgende, såsom at vurdere, hvilke oplysninger der er af mest og mindst interesse for besøgende. Derudover bruges det til andre formål, såsom at bestemme webstedets tekniske designspecifikationer samt identificere systemydelse eller problemområder.

Følgende er repræsentative for de typer information, der automatisk indsamles og gemmes om dit besøg:

  • Internet-domænet og IP-adressen (Internet Protocol), hvorfra du får adgang til vores websted
  • Typen af ​​internetbrowser og operativsystemet på den computer, du bruger til at få adgang til vores websted
  • Den dato og det tidspunkt, du besøger vores websted
  • De sider, du besøger vores websted
  • Hvis du har linket til vores websted fra et andet websted, adressen på det websted
  • Hvis du linkede til vores websted fra et søgewebsted, adressen på det websted og det søgeudtryk, du brugte.

Afsendelse af e-mails til Bureau Veritas via
Bureau Veritas websteder

Hvis du vælger at indsende et spørgsmål eller kommentar via e-mail og dermed give os dit navn og din e-mail eller postadresse, bruger vi udelukkende disse oplysninger til at besvare dit spørgsmål eller til at kontakte dig med hensyn til de tjenester på vores side, som du har udtrykt din interesse for.

Medmindre du angiver andet, indsamler vi dine oplysninger kun med det formål at besvare dit spørgsmål, behandle din kommentar eller give Bureau Veritas mulighed for at kontakte dig med hensyn til de tjenester på vores websted, som du har udtrykt interesse for.

Vi vil ikke dele dit navn, din e-mail eller postadresse med nogen tredjepart, bortset fra som beskrevet i vores sikkerhedsmeddelelse under "Brugsbetingelser".

Under ingen omstændigheder giver vi dit navn, e-mail eller postadresse til nogen privat organisation, kommerciel eller på anden måde, undtagen hvis dette er nødvendigt for at gennemføre vores ordrer eller levere en anmodning.

Udfyldelse af formularer og download af oplysninger
på Bureau Veritas websteder

Hvis du vælger at give os oplysninger ved hjælp af en formular eller downloade oplysninger på Bureau Veritas websteder, bruger vi kun disse oplysninger til at udfylde den anmodning, der er angivet på den givne formular, for dermed at komme i kontakt med dig af hensyn til de tjenester på vores site, som du har udtrykt interesse for.

Hvis du vælger at udfylde en Bureau Veritas-formular, indsamler vi dine oplysninger ved en automatiseret proces.

Sikkerhed

Dette websted tager alle forholdsregler for at beskytte vores brugeres oplysninger. Når brugere indsender følsomme oplysninger via webstedet, er oplysningerne beskyttet både online og offline. Alle vores brugers oplysninger er begrænset på vores kontorer. Kun ansatte, der har brug for oplysningerne for at udføre et specifikt job, får adgang til personligt identificerbare oplysninger. Desuden holdes alle medarbejdere ajour om vores sikkerheds- og privatlivspraksis.

Desværre kan ingen dataoverførsel via Internettet garanteres at være 100% sikker. På trods af vores bestræbelser på at beskytte dine personlige oplysninger kan Bureau Veritas derfor ikke sikre eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til os, eller til eller fra vores online produkter eller tjenester. Du overfører alle sådanne oplysninger på eget ansvar. Når vi først har modtaget din transmission, gør vi vores bedste for at sikre dens sikkerhed på vores systemer.

Bureau Veritas’ politik udvider ikke til noget, der hænger sammen med driften af ​​Internettet, og dermed uden for Bureau Veritas' kontrol, og skal ikke anvendes på nogen måde i strid med gældende lov eller statslig regulering.

Meddelelse om ændringer

Hvis vi beslutter at ændre vores privatlivspolitik, sender vi disse ændringer på vores hjemmeside, så vores brugere altid er opmærksomme på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og hvordan vi, under særlige omstændigheder, afslører dem. Hvis vi på et tidspunkt beslutter at bruge personlige identificerbare oplysninger på en anden måde end den, der blev nævnt på det tidspunkt, de blev indsamlet, vil vi underrette brugerne via en e-mail. Brugere vil have et valg om, hvorvidt vi bruger deres information på denne anden måde. Vi vil bruge oplysninger i overensstemmelse med den politik til beskyttelse af personlige oplysninger, som oplysningerne blev indsamlet under.

Kontaktinformation:
Bureau Veritas Denmark A/S
Oldenborggade 25-31
DK 7000 Fredericia

E: info@dk.bureauveritas.com
Tlf.: +45 7731 1000