ISO 22716 certificering, Bureau Veritas

ISO 22716
certificering
 

Bliv certificeret efter ISO 22716 kosmetisk god fremstillingspraksis

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

Opererer du inden for kosmetikindustrien, skal du sikre kvaliteten og miljøstyringen af ​​dine produkter samt garantere, at disse produkter er sikre for forbrugerne.

Branchen har allerede vedtaget kvalitets- og miljøpraksis og påtager sig nu implementeringen af ​​god fremstillingspraksis for alle produkter, der skal markedsføres i Europa eller i USA, Japan eller ASEAN, hvor strenge krav også gælder.

Desuden er økologiske, kosmetiske produkter dukket op som en trend og forbrugertendens. At demonstrere et produkts organiske indhold er blevet nøglen i dagens markedsføringsstrategier.

Fordelene med en iso 22716 certificering

  • Følg en afprøvet ramme for at demonstrere kvalitet
  • Mød sektorspecifikke myndighedskrav med tillid
  • Mød den voksende efterspørgsel fra forbrugerne efter sikre, bæredygtige og økologiske produkter
  • Få adgang til nye markeder
  • Uafhængig support fra en global leder inden for test, inspektion og overholdelse
  • En partnerskabstilgang til at hjælpe med at forstå dine virksomhedsmål, organisationsstruktur og forretningskultur
Image
ISO 22716-standarden bidrager til verdensmålene, Bureau Veritas

ISO 22716-STANDARDEN BIDRAGER TIL VERDENSMÅLENE

FNs 17 verdensmål er anerkendt på globalt plan og anses som væsentlige for at opnå en bæredygtig udvikling.

For at få succes med verdensmålene og komme i mål med planen, kræver det engagement fra erhvervsliv, enkeltpersoner, industri og regeringer. Her spiller de internationalt anerkendte retningslinjer, ISO-standarderne, en vigtig rolle, da de er bygget på konsensus og skaber grundlag for hvilken retning en udvikling skal tage. Dermed muliggør standarderne, at de involverede parter trækker i samme retning.

Ifølge ISO – International Organization for Standardization, bidrager ISO 22716-standarden til følgende verdensmål: 3 og 8.

KURSER I ISO 22716

Find relevante ISO 22716 kurser til implementering og vedligeholdelse af et ISO 22716 ledelsessystem i kosmetisk god fremstillingspraksis. Find kurserne ved at trykke på linket.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.