ISO 50001 certificering, Bureau Veritas

ISO 50001
certificering

Bliv certificeret efter ISO 50001 energiledelse

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

ISO 50001:2011 energiledelse er den internationale standard udviklet af ISO, der giver en anerkendt ramme til at styre energieffektivitet.

I lyset af stigende forbruger- og lovgivningsmæssig efterspørgsel er implementering af et ISO 50001-energiforvaltningssystem den mest effektive måde at opnå en løbende forbedring af energieffektivitetspræstationen på. Det er nu en strategisk fordel for enhver organisation at styre energiforbruget effektivt samt forbedre driftsprocesserne.

Standarden er resultatet af samarbejdet mellem eksperter i energiledelse i mere end 60 lande, hvoraf den vedtages af organisationer af enhver størrelse både inden for den offentlige og private sektor. Det er blevet vurderet, at denne standard kunne påvirke op til 60% af verdens energiforbrug.

Fordelene med en iso 50001 certificering

  • Giver en ramme for øget energieffektivitet i hele din organisation
  • Reducerer energirelaterede omkostninger og forbedrer konkurrenceevnen
  • Overholder obligatoriske energieffektivitetsordninger (ESOS) eller lovgivningen om reduktion af drivhusgasemissioner
  • Kan integreres med andre styringssystemer såsom miljø, sundhed og sikkerhed
  • Øger bevidstheden om energiforbrug blandt medarbejderne
  • Stor ekspertise med omfattende viden om teknisk regulering af energiproces samt deres erfaring med at understøtte implementeringen af ​​styringssystemer
  • Skræddersyet tilgang, der passer til dine individuelle behov
Image
ISo 50001-standarden bidrager til verdensmålene, Bureau Veritas

ISO 50001-STANDARDEN BIDRAGER TIL VERDENSMÅLENE

FNs 17 verdensmål er anerkendt på globalt plan og anses som væsentlige for at opnå en bæredygtig udvikling.

For at få succes med verdensmålene og komme i mål med planen, kræver det engagement fra erhvervsliv, enkeltpersoner, industri og regeringer. Her spiller de internationalt anerkendte retningslinjer, ISO-standarderne, en vigtig rolle, da de er bygget på konsensus og skaber grundlag for hvilken retning en udvikling skal tage. Dermed muliggør standarderne, at de involverede parter trækker i samme retning.

Ifølge ISO – International Organization for Standardization, bidrager ISO 50001-standarden til følgende verdensmål: 7, 11, 12 og 13.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.