Rådgivning i fødevaresikkerhed og lovgivning, Bureau Veritas

Rådgivning

Bureau Veritas tilbyder kompetent rådgivning inden for bl.a. kemikalier, farligt gods, produktsikkerhed og fødevaresikkerhed.

Rådgivning inden for kemi og farligt gods

Når du vælger Bureau Veritas som rådgivningspartner, tager vi ansvaret for de opgaver, vi løser. Vi sikrer endvidere, at du får den økonomisk mest fordelagtige løsning, og ved at videregive opgaven til os, kan du trygt koncentrere dig om dit primære område.

Bureau Veritas har en række yderst erfarne rådgivere, som står klar til at hjælpe jer med alt fra kemirådgivning, sikkerhedsdatablade (SDS), REACH forordningen til sikkerhedsrådgivning og rådgivning omkring transport af farligt gods.

Rådgivning inden for fødevaresikkerhed og lovgivning

Når du vælger Bureau Veritas som rådgivningspartner, så sikrer du at lovgivningen inden for fødevaresikkerheden bliver overholdt. Food Inspection er med til at styrke kvaliteten og optimere fødevaresikkerheden i din virksomhed, hvilket gør din vej til viden og erfaring enklere.

Bureau Veritas står klar med yderst kompetente rådgivere der kan hjælpe dig inden for bl.a. lovgivning af fødevarer, mærkning og næringsdeklarationer.

Få foretaget en GAP analyse inden certificeringen

Har I brug for at få foretaget en GAP-analyse inden en certificering? Hos Bureau Veritas hjælper vi jer med at komme et skridt nærmere en certificeringsproces. GAP-analysen har til formål at liste og identificere afstanden mellem jeres nuværende styringssystem og rammen for nye standarder. 
 

Vores tjenester