APQP4WInd, Bureau Veritas

APQP4Wind

Reducér omkostningerne med apqp4wind

Denne nye kvalitetsstandard for produkt- og procesudvikling er inspireret af et grundigt testet kvalitetsværktøj fra bilindustrien, Advanced Product Quality Planning (APQP), og er blevet tilpasset forholdene i vindindustrien. Med APQP4Wind får du værktøjer, terminologi og fælles dokument-struktur, der sammen med systematisk risikostyring og et åbent samarbejde – såvel internt som overfor kunder og leverandører - hjælper med at reducere omkostningerne, så væksten i andelen af vindenergi globalt kan forstærkes og fortsætte.

Uddannelseskurser i APQP4wind

 • APQP4Wind Specialist Training er en omfattende træning, der dækker det fulde program og giver deltagerne viden og metoder til at implementere APQP4Wind med succes. Vores APQP4Wind trænings set-up, indhold og trænere er godkendt af APQP4Wind organisationen. Efter vellykket deltagelse og en bestået test, udstedes et APQP4Wind certifikat til deltagerne. Certifikatgebyret er inkluderet i vores priser.
  APQP4Wind Specialist Training
  APQP4Wind Specialist Training (Online)

 • Formålet med APQP4WIND Specialist Refresher Training er at opdatere og genopfriske din viden om APQP4Wind, og er en opgradering for alle, der tidligere har taget APQP4WIND Specialist Training.
  APQP4WinD Specialist refresher training (Online)

 • APQP4Wind Management Awareness Training introducerer programmet for ledere, og fokuserer på behovet for ressourcestyring, risikostyring samt behovet for ledelsesstøtte og commitment. Vores APQP4Wind trænings set-up, indhold og trænere er godkendt af APQP4Wind organisationen. Efter vellykket deltagelse og en bestået test, udstedes et APQP4Wind certifikat til deltagerne.
  APQP4Wind Management Awareness Training
  APQP4Wind Management Awareness Training (Online)

 • Formålet med APQP4WIND Management Awareness Refresher Training er at opdatere og genopfriske din viden om APQP4Wind, og er en opgradering for ledere, som tidligere har taget APQP4Wind Management Awareness Training.
  APqp4wind management awareness refresher training (online)

 • Hovedformålet med All Employees Awareness Training er at give alle medarbejdere, der arbejder i vindindustrien, en grundlæggende forståelse for APQP4Wind processen, introducere rammerne, forkortelserne og værktøjerne med fokus på medarbejdernes rolle i processer relateret til APQP4Wind.

Alle kurser kan leveres som intern træning i din virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os på traningdk@dk.bureauveritas.com eller på +45 7731 1000.

Oplev vores tjenester inden for apqp4wind

APQP4Wind

Køb din APQP4Wind manuaL

Manualen er både tilgængelig som hard copy og som e-bog.

Oplev vores tjenester inden for apqp4wind

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.