Vindmøller

APQP4Wind

Reducér omkostningerne med apqp4wind

Den nye kvalitetsstandard er baseret på et grundigt testet kvalitetsværktøj fra bilindustrien, Advanced Product Quality Planning (APQP), og er blevet tilpasset forholdene i vindindustrien. Med APQP4Wind får du værktøjer, terminologi og dokumentationskrav, der hjælper med at reducere omkostningerne, så vinden kan konkurrere med andre former for energi. Bureau Veritas er en af ​​to globale udbydere af APQP4Wind-træning.

Uddannelseskurser i APQP4wind

  • APQP4Wind Specialist Training er en omfattende træning, der dækker det fulde program og giver deltagerne grundlagt til at implementere det med succes. Vores APQP4Wind-trænings set up, indhold og trænere er godkendt af APQP4Wind organisationen. Efter vellykket deltagelse og en bestået test, udstedes et APQP4Wind certifikat til deltagerne. Certifikatgebyret er inkluderet i vores priser.
    Læs mere og tilmed dig her
  • APQP4Wind Management Awareness Training introducerer programmet for ledere, der fokuserer på behovet for ressourcestyring, risikostyring samt behovet for ledelsesstøtte. Vores APQP4Wind trænings set up, indhold og trænere er godkendt af APQP4Wind organisationen. Efter vellykket deltagelse og en bestået test, udstedes et APQP4Wind certifikat til deltagerne.
    Læs mere og tilmeld dig her
  • Formålet med den interne Auditor Training er at give deltagerne en forståelse for APQP4Wind processerne, og hvordan man bruger interne audits til at støtte implementeringen af ​​APQP4Wind processen. Som basis introduceres/gentages og udøves det, hvordan man planlægger, gør, rapporterer samt evaluerer interne audits.
  • Hovedformålet med All Employees Awareness Training er at give alle medarbejdere, der arbejder i vindindustrien, en grundlæggende forståelse for APQP4Wind processen, introducere rammerne, forkortelserne og værktøjerne med fokus på medarbejdernes rolle i processer relateret til APQP4Wind.

Alle kurser kan leveres som intern træning i din virksomhed. Tøv ikke med at kontakte os på traningdk@dk.bureauveritas.com eller på +45 7731 1000.

Oplev vores tjenester inden for apqp4wind

APQP4Wind

Køb din APQP4Wind manuaL

Manualen er både tilgængelig som hard copy og som e-bog.

Oplev vores tjenester inden for apqp4wind

Fandt du ikke den rigtige service?

Find flere tjenester i vores Solution Finder eller send en besked til os. Vi står klar til at hjælpe.