ISO 9001 certificering, Bureau Veritas

ISO 9001
certificering

Bliv certificeret efter ISO 9001 kvalitet

Bureau Veritas Denmark A/S

Øget kunde- og juridiske krav skaber et behov for forbedret kvalitet på tværs af organisationer. Den mest effektive måde at nå disse standarder på, samt demonstrere løbende forbedringer, er med et kvalitetsstyringssystem, der er certificeret til den internationalt anerkendte ISO 9001:2015.

Certificering til ISO 9001:2015 hjælper dig med at implementere strømlinede processer samt forbedre driftseffektiviteten, så du sikrer dig de rigtige beslutninger for din organisation.

ISO 9001 kvalitetsstyringssystemet indarbejdes i alle områder af din virksomhed, og du skal være forberedt på en stor ændring i din arbejdsmetode. Desuden skal alle medarbejdere være opmærksomme på, hvad der forventes af dem, samt hvor deres ansvarsområder ligger i fremtiden efter implementeringen af kvalitetsstyringssystemet ISO 9001.

Fordelene med en iso 9001 certificering

  • Styr din organisations kvalitetsproces mere effektivt
  • Forbedre kundetilfredsheden
  •  Forbedre driftssikkerheden for at opfylde og overgå kundernes krav
  • Opnå certificering i overensstemmelse med retningslinjerne for International Accreditation Forum med støtte fra Bureau Veritas Denmark A/S, et UKAS-akkrediteret certificeringsorgan
  • Et partnerskab, der hjælper med at forstå dine mål i virksomheden, din organisationsstruktur samt forretningskultur
Image
Verdensmålene bidrager til ISO 9001-standarden, Bureau Veritas

ISO 9001-STANDARDEN BIDRAGER TIL VERDENSMÅLENE

FNs 17 verdensmål er anerkendt på globalt plan og anses som væsentlige for at opnå en bæredygtig udvikling.

For at få succes med verdensmålene og komme i mål med planen, kræver det engagement fra erhvervsliv, enkeltpersoner, industri og regeringer. Her spiller de internationalt anerkendte retningslinjer, ISO-standarderne, en vigtig rolle, da de er bygget på konsensus og skaber grundlag for hvilken retning en udvikling skal tage. Dermed muliggør standarderne, at de involverede parter trækker i samme retning.

Ifølge ISO – International Organization for Standardization, bidrager ISO 9001-standarden til følgende verdensmål: 1,9, 12 og 14.

kurser i iso 9001

Find relevante ISO 9001 kurser til implementering og vedligeholdelse af et ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. Find kurserne ved at trykke på linket.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.