Kvalitet

ISO 9001
certificering

Bliv certificeret efter ISO 9001 kvalitet

Bureau Veritas certification

Øget kunde- og juridiske krav skaber et behov for forbedret kvalitet på tværs af organisationer. Den mest effektive måde at nå disse standarder på, samt demonstrere løbende forbedringer, er med et kvalitetsstyringssystem, der er certificeret til den internationalt anerkendte ISO 9001:2015.

Certificering til ISO 9001:2015 hjælper dig med at implementere strømlinede processer samt forbedre driftseffektiviteten, så du sikrer dig de rigtige beslutninger for din organisation.

ISO 9001 kvalitetsstyringssystemet indarbejdes i alle områder af din virksomhed, og du skal være forberedt på en stor ændring i din arbejdsmetode. Desuden skal alle medarbejdere være opmærksomme på, hvad der forventes af dem, samt hvor deres ansvarsområder ligger i fremtiden efter implementeringen af kvalitetsstyringssystemet ISO 9001.

Fordelene med en iso 9001 certificering

  • Styr din organisations kvalitetsproces mere effektivt
  • Forbedre kundetilfredsheden
  •  Forbedre driftssikkerheden for at opfylde og overgå kundernes krav
  • Opnå certificering i overensstemmelse med retningslinjerne for International Accreditation Forum med støtte fra Bureau Veritas Certification, et UKAS-akkrediteret certificeringsorgan
  • Et partnerskab, der hjælper med at forstå dine mål i virksomheden, din organisationsstruktur samt forretningskultur

uddannelseskurser i iso 9001

Vi leverer relevante ISO 9001 uddannelseskurser til implementering og vedligeholdelse af et ISO 9001 kvalitetsstyringssystem. Find uddannelseskurserne nedenfor.

Kontakt

Peter Worck
External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification
Telefon: +45 2250 6708
Mail: peter.worck@bureauveritas.com

Læs også