Kontakt os i Bureau Veritas

Kontakt os

For at kunne yde den bedste service har vi oprettet fire forskellige kontaktformularer. Vi opfordrer dig til at bruge lidt tid på at finde den formular, der bedst passer til dit spørgsmål, så vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig. Hvis du foretrækker at tale med os direkte, er du velkommen til at ringe til os på +45 7731 1000. Vi ser frem til at hjælpe dig!

generelle henvendelser

Ønsker du at søge job hos Bureau Veritas, har spørgsmål om et certifikat, behøver hjælp med en faktura, eller ønsker at komme i kontakt med vores marketingafdeling, så er dette stedet at starte. Skriv i emnefeltet, hvilken kategori din henvendelse omhandler, og så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.


 

henvendelser til Certification, Industri og Food inspection 

Her kan du få svar på alle dine spørgsmål inden for områderne Certification, Food Inspection og Industri. Søger du et tilbud, information eller støtte til certificering, re-certificering, madspild, fødevareinspektioner eller produktion af industrielle produkter, så er du landet det rigtige sted. Skriv i emnefeltet, hvilken kategori din henvendelse omhandler, og så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.


 

henvendelser til HSE

Her kan du få svar på alle dine spørgsmål inden for HSE vedrørende farligt gods, kemi eller sikkerhedsrådgivning. Skriv i emnefeltet, hvilken kategori din henvendelse omhandler, og så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.


 

henvendelser til kursus

Er du på udkig efter et specifikt kursus eller netværk inden for områderne kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, bæredygtighed, cybersecurity eller farligt gods, så er du landet det rigtige sted. Skriv i emnefeltet, hvad du ønsker svar på, og så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.


 

                                      Klage- og ankemuligheder  |   Food recalls & Incidents