GLobal Gap certificering, Bureau Veritas

Global Gap
certificering

Bliv certificeret efter Global Gap

Bureau Veritas Certification Denmark A/S

For fødevareproducenter i dag er det en konstant udfordring at dyrke sikre, sunde produkter på en ansvarlig måde. Nyt pres fra forbrugere, detailhandlere og lovgivninger har stillet nye krav til landmænd og producenter. De bliver i stigende grad påkrævet at anvende produktionsteknikker, der reducerer landbrugets indvirkning på miljøet (land og hav), for at reducere deres brug af kemikalier og effektivt udnytte naturressourcerne, samtidig med at man beskytter både arbejdstagere, husdyr og livet i havet. At være i stand til at vise en forpligtelse til godt landbrug / god akvakulturpraksis er blevet vigtigt for at få adgang til markedet.

GLOBAL GAP er et internationalt anerkendt sæt af landbrugsstandarder, der er dedikeret til god landbrugspraksis (GAP). Gennem certificering demonstrerer producenterne deres overholdelse af GLOBAL GAP-standarder. For forbrugere og detailhandlere er GLOBAL GAP-certifikatet en forsikring om, at fødevarer har nået accepterede niveauer af sikkerhed og kvalitet samt er produceret bæredygtigt under hensyntagen til arbejdstagernes sundhed, sikkerhed og velfærd, miljøet samt dyrevelfærdsspørgsmål. Uden en sådan forsikring kan landmænd nægtes adgang til markeder. Bureau Veritas Certification Denmark A/S forstår alle disse problemer og kan udføre de nødvendige revisioner for at hjælpe dig med at opnå GLOBAL GAP-certificering.

Fordelene med en global gap certificering

  • Vis overfor klienter (detailhandlere, produktforhandlere, importører), at dit produkt produceres ved hjælp af gode landbrugs-/fiskeopdræt
  • Inspirerer forbrugertillid
  • Sørg for adgang til dine markeder
  • Forbedrer driftseffektivitet og konkurrencedygtig markedsappel
  • Implementerer processer til kontinuerlig forbedring
  • Reducerer antallet af andenpartsinspektioner til gårde, når flere større detailhandlere accepterer ordningen

Har du brug for hjælp?

Kontakt os via nedenstående link eller kontakt Peter Worck, Sales- & Training Manager, direkte på +45 2250 6708 eller peter.worck@bureauveritas.com.