Netværk i medicinsk udstyr, Bureau Veritas

NETVÆRKSGRUPPE: 
MEDICINSK UDSTYR

Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas’ netværksgrupper.

Aktørerne i medico-industrien møder i stigende grad nye udfordringer. I netværksgruppen får du rig mulighed for at møde andre, der står med de samme udfordringer som dig, og høre oplæg fra eksperter inden for området.

Udvikling, produktion og markedsføring af medicinsk udstyr er underlagt en række lovkrav. Der er stigende krav om, at underleverandører til medico-industrien skal udarbejde teknisk dokumentation for de dele, de producerer.

Fra den 26. maj 2021 skal de producenter af medicinsk udstyr leve op til de væsentlige krav, bivirkningsindberetningssystem krav og kvalitetsstyringssystem krav fra 2017/745 Medicinsk Udstyr Forordningen. De producenter fra In-Vitro Diagnostik Medicinsk Udstyr IVDD (In-Vitro Diagnostic Directive) har til den 26. maj 2022 til at opfylde kravene fra 2017/746 In-Vitro Diagnostik Forordningen. Akkrediterede certificering efter ISO 13485-standarden giver mulighed for at skabe en struktur, der lever op til MDR og IVDR kvalitetsstyringssystems krav.

Netværksgruppens fokusområder

I netværksgruppen har vi tidligere debatteret bl.a. interne audits, Post-marked overvågning, MDR/IVDR struktur, risici ved MDR/IVDR, UDI, kontrol af leverandør og design kontrol koblet sammen med indlæg fra kompetente fagfolk, såvel som interne Bureau Veritas specialister med ekspertise på de relevante områder.

Som medlem får du udover de årlige møder adgang til et lukket forum, hvor alle informationer deles, medlemmerne imellem.

Vil du være med?

Prisen for netværksgruppen "Medicinsk udstyr" er DKK 7.000 pr. år

Tovholder

Kontakt

Zanne Johnsson
Customer Relations Manager, Training Department
Telefon: +45 2076 6585
Mail: zanne.johnsson@bureauveritas.com