Bliv en del af Bureau Veritas

Leave Your Mark in Shaping
a World of Trust

Hvorfor arbejde hos Bureau Veritas?

Vores folk er kernen i alt, hvad vi gør, og derfor har vi arbejdet hårdt for at kunne skabe en støttende og engagerende kultur, hvor enkeltpersoner får mulighed for at udleve deres sande potentiale.

Hos Bureau Veritas kan du drage fordel af et travlt, varieret og kundeorienteret miljø, der arbejder med markedsledere på tværs af sektorer. Vi er stolte af vores partnerskabstilgang, hvilket betyder, at du vil blive opfordret til at udvikle stærke kundeforhold – herunder anvende din tekniske ekspertise sammen med service excellence for at nå vores kunders mål.

Alt sammen støttet med konkurrencedygtig løn, fremragende fordele og et struktureret udviklingsprogram fra en global leder, der sætter folk først.

Læs alle Bureau Veritas' medarbejderhistorier her

Peter Worck, netværksgruppen kvalitet, Bureau Veritas
Peter
Worck

Customer Relations Manager Certification Bureau Veritas Certification

Bureua Veritas Danmark

Det bedste ved at arbejde i Bureau Veritas er helt sikkert den forskelligartede hverdag med kontakt til mange forskellige kunder og deres udfordringer. Bureau Veritas er en virksomhed med fantastiske og gode kollegaer. En virksomhed med opgaver, der gør det interessant at møde op hver morgen, og hvor der er muligheder for at udfordre og blive udfordret. En virksomhed med gode værdier, og hvor der er respekt for hinanden.

BV’S VÆRDIER

Nogle af vores værdier er integritet og opretholdelse af en høj ansvarlighed. Vi skaber tillid mellem virksomheder og deres kunder, og således viser vi, at vi er villige til at arbejde hårdt for at lære og udvikle os. I vores virke dyrker vi et åbent og inkluderende miljø. Og etik, sikkerhed og økonomisk styring er en del af fundamentet i vores fælles kultur.

Læs mere om BV's værdier her