Hvorfor skal du med ombord? Bureau Veritas

Karrieremuligheder

Med mere end 13.000 nyansættelser hvert år 140 forskellige steder i  verden og muligheder inden for et dusin brancher tilbyder Bureau Veritas et miljø, hvor du ikke kun kan vokse men også vil trives.

Skab en forfriskende karriere. Global problemløsning. Få det meste ud af dine unikke kompetencer og bliv anerkendt for dine bidrag.

TÆNK OVER DINE MULIGHEDER

DIN KARRIERE: EN HEL VERDEN AF MULIGHEDER

Udforsk forskellige industrier, mens du rykker opad inden for dit område. Takl nye udfordringer, mens du bidrager til en mere sikker og smartere verden.

Vi hjælper kunder inden for mange brancher - fra byggeri og infrastruktur til kraft- og forsyningsværker, landbrugsvarer til forbrugerprodukter mere end 140 steder i hele verden. I en industri så forskellig som vores er der en chance for, at vi har et job, som passer til din baggrund, interesse og ekspertise.

BLIV EN TILLIDSVOGTER: VORES VIGTIGE MEDARBEJDERE

Inspektører, ingeniører, laboranter og auditorer er rygraden i vores organisation. De har vigtige industrielle funktioner, som hjælper med til at gøre de varer og produkter, vi alle bruger i vores dagligdag, sunde, sikre og trygge.

Inspektører verificerer mængden og kvaliteten af testede produkter samt den industrielle infrastrukturs sikkerhed og pålidelighed.

Ingeniører tjekker produktsikkerhed og sikrer, at kundens udstyr og aktiver virker optimalt gennem hele deres livscyklus.

Laborater tester forskellige varer og produkter lige fra fødevarer til mobiltelefoner og råolie til fodtøj.

Auditorer certificerer virksomheder iht. international standarder.

FORM VORES FREMTID. SKAB DIT EFTERMÆLE.

Vores lederechefer og støttefunktioner er stolte over at kunne inspirere og støtte vores ansatte, så de kan blive de bedste til deres opgaver.

Vi advokerer for dygtighed og fremelsker inklusivitet. Vi er pioneerer, som foregriber globale tendenser. Og vi stræber efter at personificere vores kerneværdier, så vi balancerere mellem ydmyghed og ambitionen om at være ledendende inden for test-, inspektions- og certificeringsindustrien - og dermed efterlade vores aftryk i samfundet.

få din karriere til at vokse

#1. Send os din ansøgning

#2. Gennemgang af ansøgninger

#3. Ledergennemgang

#4. Interview med kandidaten

#5. Velkommen til Bureau Veritas!

Er du interesseret i et elevforløb hos Bureau Veritas?

Hos Bureau Veritas søger vi løbende elever til vores forskellige afdelinger. Hør blandt andet Lea Møller og Mathias Christoffersen, som begge er elever hos Bureau Veritas, fortælle, hvorfor de har valgt uddannelsen som elev hos Bureau Veritas. Se vores elevstillinger her.