Netværk i foder, Bureau Veritas

Foder

Bæredygtigt og solidt foder

Én af de helt store aktører inden for fødevaresikkerhed er foderproducenter. Fødekæden starter med at dyret, der senere havner på middagsbordet, har fået noget bæredygtigt og solidt foder, så vores T-bones bliver gode møre. Derfor har vi i Bureau Veritas også fokus på foder, foderproducenter og transportører af foder.

Dine udfordringer

  • Global Gap - For fødevareproducenter er det en konstant udfordring at dyrke sikre, sunde produkter på en forsvarlig måde. Presset fra forbrugere, detailhandlen samt lovgivning stiller nye krav til landmænd og avlere. De bliver i stigende grad forpligtet til at bruge produktionsteknikker, der reducerer brugen af kemikalier og gør effektivt brug af naturressourcerne. At være i stand til at kunne dokumentere god landbrugspraksis med en Global Gap certificering er blevet altafgørende for at få adgang til nye og eksisterende markeder.
  • FAMI-QS (Feed Additive and preMIxture System) - Uanset om du er erhvervsdrivende eller producent af fodertilsætningsstoffer eller blandinger, skal du sikre din kvalitet, sikkerhed og lovlighed. FAMI-QS-standarden adresserer fodersikkerhed, lovlighed og kvalitet baseret på den europæiske dyrefoderforordning. Det dækker både kvalitets- og fodersikkerhedsstyringssystemer, sporbarhed, overholdelse af produktregler og en lang række andre områder.

Oplev vores tjenester inden for foder

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.