Bilindustrien, Bureau Veritas

Bilindustrien

Kvalitet og sikkerhed i bilindustrien

I bilindustrien har man gennem hele forsyningskæden opbygget en række fælles værktøjer, der løfter kvalitetsniveauet markant. Siden produktionen af den første Ford T i 1908 har der her været fokus på, hvad et effektivt kvalitetsledelsesværktøj kan betyde for sikkerheden, omdømmet og økonomien. Gennem årtier er værktøjerne blevet forfinet og optimeret bl.a. gennem udvikling af særlige krav til leverandører. 

For at sikre kvalitet og effektivitet i bilindustrien kræves der innovative og bæredygtige strategier. Med Bureau Veritas brede serviceprotefølje til bilindustrien, er du sikker på at finde de rigtige løsninger til din virksomhed.

  • IATF - Mange af kravene til bilindustrien er beskrevet i standarden ISO/TS 16949, som er gældende i store dele af den globale bilindustri. Den tager sit afsæt i ISO 9001 men har derudover en række øvrige værktøjer og kravelementer. FMEA, MSA og APQP er nogle af de værktøjer, som har bragt fokus på 0-fejl, 100% leveringssikkerhed, lav tolerance og stor præcision. Standarden er et krav for alle leverandører til bilindustrien, men er også en standard mange andre virksomheder kan have stor glæde af.

Oplev vores tjenester til bilindustrien

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.