Energi, Bureau Veritas

Energi

sikkerhed og kvalitet i energisektoren

Siden 2000 har vindindustrien oplevet en stærk vækst på verdensplan. Flere og flere offshore vindmølleparker er planlagt, og nye markedstendenser kræver adskillige tekniske og regulere forhold. Installationer er komplekse, og hvert sted har specifikke egenskaber. 

Bureau Veritas støtter producenter, investorer, vindmølleparkoperatører og projektudviklere i at sikre deres investeringer gennem individuelle løsninger under hensyntagen til alle aspekter af vindenergisektoren.

Som en international ekspert i QHSE (kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø) hjælper Bureau Veritas dig med at optimere dine operationer, mens du overholder alle relevante forskrifter. Serviceporteføljen inkluderer eksempelvis kundespecifikke onshore- og offshore-tjenester til hver fase af livscyklussen samt skræddersyede tjenester langs hele livscyklussen for dine produkter og systemer.

Dine udfordringer

  • Arbejdsmiljø - Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter; tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud. Opbygning af et certificeret arbejdsmiljøledelsessystem sikrer et vedvarende fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø. Et fokus, der inddrager arbejdsmiljøet i det daglige arbejde.
  • Effektiv leverandørstyring - Vil du styrke din virksomheds sociale profil og ansvarlighed? Med fokus på bæredygtige forretningsgange og fastholdelse af en dokumenteret indsats på området, vil I fremstå som en troværdig samarbejdspartner.
  • APQP4Wind - Den nye kvalitetsstandard er baseret på et grundigt testet kvalitetsværktøj fra bilindustrien, Advanced Product Quality Planning (APQP), og er blevet tilpasset forholdene i vindindustrien. Med APQP4Wind får du værktøjer, terminologi og dokumentationskrav, der hjælper med at reducere omkostningerne, så vinden kan konkurrere med andre former for energi.

Oplev vores tjenester inden for vindindustrien

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.