Offentlig sektor, Bureau Veritas

Offentlig sektor

Ændringer i den offentlige sektor sker med stadig større hast

Borgere, politikere og medarbejdere stiller nye krav til kvalitet, miljø og ikke mindst arbejdsmiljø. Bureau Veritas kan gennem inspektioner, audit og certificering sikre en uvildig gennemgang af de omfattede områder og give sikkerhed og dokumentation for indsatsen.

Dine udfordringer

  • Arbejdsmiljø - Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter; tryghed, trivsel, glæde, engagement, overskud. Opbygning af et certificeret arbejdsmiljøledelsessystem sikrer et vedvarende fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø. Et fokus, der inddrager arbejdsmiljøet i det daglige arbejde.
  • Psykisk arbejdsmiljø - Trivsel og det psykiske arbejdsmiljø er den væsentligste udfordring i rigtig mange virksomheder. Derfor er det også et naturligt fokusområde. Vi vil bl.a. have fokus på arbejdsmiljøkurser, klæde dig på til de udfordringer du møder inden for det psykiske arbejdsmiljø samt trivslen på arbejdspladsen.
  • Effektiv leverandørstyring - Vil du styrke din virksomheds sociale profil og ansvarlighed? Via effektiv leverandørstyring og kontrol af løn- og ansættelsesforhold kan du fremstå som en troværdig samarbejdspartner. 
  • Dokumentation - Der stilles i stigende grad krav til en dokumentation for, at jeres sikkerheds-datablade og arbejdspladsbrugsanvisninger lever op til gældende lovgivning. Samtidigt skal der løbende dannes et overblik over hvilke kemikalier medarbejdere eller studerende kommer i kontakt med. Til dagligt hjælper vi bl.a. flere sygehuse med sikker transport og emballering af blodprøver m.m.

Oplev vores tjenester inden for den offentlige sektor

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.