Landbrugsproduktion, Bureau Veritas

Landbrugsproduktion

Sikker landbrugsproduktion

Bæredygtighed og sporbarhed er vigtigt for både forbrugere, kunder, producenter og leverandører. Hvor kommer fisken i køledisken fra? Er min kaffe produceret bæredygtigt? Dette er nogle af de spørgsmål, man kan stille sig selv. Med et certifikat fra Bureau Veritas sikrer du, at dine kunder får svar på netop disse spørgsmål - hvad enten det er fisk, kød, kaffe, grøntsager osv.

Dine udfordringer

  • ASC - Bæredygtigt fiskeopdræt - World Wildlife Fund for Nature (WWF) har været med til at etablere en global certificeringsordning for opdræt af bl.a. ørred og laks. Certificeringen kaldes ASC.
  • MSC - Bæredygtige fisk fra havet - Med en MSC-certificering kan virksomheden dokumentere, at produktionen af de færdige fiskeprodukter kommer fra en bæredygtig ressource samt at hele forsyningskæden er bæredygtig. Et MSC-certifikat er kendt og anerkendt verden over.
  • RSPO - Bæredygtig palmeolie - I 2008 kunne man for første gang købe certificeret palmeolie. Ved brug af RSPO-certificeret palmeolie forpligter din virksomhed sig til bæredygtighed. Her opretholder de samtidig en tilstrækkelig forsyning af palmeolie uden at beskadige levevilkårene for de oprindelige samfund og biodiversiteten af tilgrænsende økosystemer.
  • RTRS - Bæredygtig Soya - En RTRS-certificering sikrer, at soja, enten som råvare eller som et biprodukt, stammer fra en proces, der er miljørigtig, socialt hensigtsmæssig og økonomisk levedygtig. Fordelene ved en certificering er bl.a. god forretningspraksis, gode arbejdsvilkår, et bedre miljø, passende landbrugsmetoder og imødekommelse af lovgivning.
  • UTZ - Bæredygtig kaffe og kakao - UTZ-certificeringen gør det muligt for landmænd at lære bedre dyrkningsmetoder, forbedre arbejdsforholdende og tage bedre vare på miljøet. Gennem en certificering sikrer du, at du lever op til både sociale- og miljøkriterier, samt god landbrugs- og forretningspraksis.
  • SMETA Audit - Audit af leverandører - Detailhandlen er under konstant pres i forhold til at overvåge deres forsyningskæder. Afsløringer af urimelige arbejdsforhold, korruption eller miljømæssig forsømmelighed i forsyningskæden kan skade virksomhedens omdømme og føre til tab af indtjening. Dette kan forhindres med en SMETA Audit.

Oplev vores tjenester inden for landbrug

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.