Netværk i miljø & leverandørstyring, Bureau Veritas

Netværksgruppe: 
Miljø & Leverandørstyring

Inspiration, idéudveksling og faglig sparring er nøgleordene for Bureau Veritas’ netværksgrupper.

I dag er det svært at forestille sig, at der bliver taget nogen strategiske beslutninger uden, at det på den ene eller anden måde har noget at gøre med bæredygtighed, miljø og klima.

Bæredygtighed og miljø er i stigende grad blevet en del af virksomhedens strategiske grundlag, hvor man – foruden for virksomhedens præsentation udadtil – er nødt til at forkusere på bæredygtighed og miljø som en del af virksomhedens eksistensgrundlag. Der er derfor fokus på design af produkter, processer og hele forsyningskæden, altså fra råvarer til endelig bortskaffelse af produktet.

I leverandørkæden er man som virksomhed ikke alene ansvarlig, men indgår i leverandørrelationer om den enkelte råvare eller ydelse. Hermed bliver leverandørkæden i stigende grad mere kompleks, og nye krav om bæredygtighed og miljø bliver altafgørende for virksomhedens fremtidige præsentationer og konkurrenceevne.

Som medlem af denne netværksgruppe får du viden og erfaring inden for flere områder da bæredygtighed, miljø og leverandørstyring spænder bredt. Medlemmerne vil bidrage med egen erfaring, hvilket kombineres med input fra kompetente og erfarne indlægsholdere inden for områderne.

Netværksgruppens fokusområder

  • Nyheder og nyttige værktøjer, som du straks kan tage i brug
  • Eksempler på anvendt leverandørstyring og miljøledelse
  • Bæredygtighed og miljøledelse som en del af virksomhedens samlede samfundsansvar
  • At få indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med udvælgelse, bedømmelse og monitorering af leverandører
  • Opbyggelsen af et netværk bestående af ligesindede, som hver især kan bidrage med deres viden og erfaringer

Som medlem får du, udover de årlige møder, adgang til et lukket forum, hvor alle informationer deles medlemmerne imellem. Vi vil forsøge at afholde netværksgruppen skiftevis i Fredericia og på Fyn.

Vil du være med?

Prisen for netværksgruppen "Miljø & Leverandørstyring" er DKK 7.000,- pr. år.

Tovholder

Kontakt

Zanne Johnsson
Senior Training Coordinator I&F
Telefon: +45 2076 6585
Mail: zanne.johnsson@bureauveritas.com