Kurser i Industri, Bureau Veritas

Kemi & arbejdsmiljø

Alt i verden består af kemiske stoffer. Luften, jorden, dine ting – ja selv din krop. Nogle kemiske stoffer kan have uønskede konsekvenser for mennesker og miljø. Det er næsten uundgåeligt, at din virksomhed har brug for kemiske produkter – hvad enten de anvendes direkte i jeres produktion eller som hjælpeprodukter til rengøring, smørring eller anden service. Spørgsmålet er, hvordan vi instruerer og beskytter vores medarbejdere bedst muligt, samt hvordan vi kan producere fødevarer og produkter med de mange fordele, kemiske stoffer indebærer – uden de negative konsekvenser.

Dine udfordringer

  • Få styr på kemien - At få styr på kemien starter med en god forebyggelseskultur, hvor alle på arbejdspladsen har de informationer, de skal bruge, og ved, hvad de skal gøre. Bureau Veritas kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke krav jeres virksomhed og arbejdsplads er mødt af – få fuldt overblik over gældende regler og vejledninger om kemisk arbejdsmiljø med den rigtige viden om kemikalier ved hånden.
  • Sikker håndtering af kemien - Kemiske stoffer og materialer kan være skadelige for sundheden. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at man ikke bliver udsat for skadelige kemiske stoffer og materialer på jobbet. Det er ledelsens ansvar at sørge for et sikkert kemisk arbejdsmiljø. Bureau Veritas kan hjælpe dig med, hvordan din virksomhed sikkert og effektivt håndterer kemien – overblik, erfaring og den rette rådgivning samt hvordan konkrete værktøjer vil forbedre din virksomheds arbejdsmiljø.

Oplev vores tjenester inden for Kemi og arbejdsmiljø

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Tomas Riegels-Jørgensen direkte på +45 2684 4199 | tomas.jorgensen@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.