Producent af kemikalier, Bureau Veritas

Producent af kemikalier

Som producent af kemikalier eller kemiske produkter som f.eks. rengøringsprodukter, maling, lim og lak, er du mødt af en række krav fra kunder og myndigheder. Ansøgninger, registreringer og dokumentationer vil være en del af din forretning – på godt og ondt.

Spørgsmålet er, hvordan vi imødekommer disse udfordringer rettidigt og sikkert, samt hvordan vi ser mulighederne for effektivisering og automatisering.

Dine udfordringer

  • Ansøgninger, registreringer og godkendelser - Inden markedsføring og salg skal kemiske produkter anmeldes eller registreres samt ofte godkendes af myndigheder og/eller kunder. Dette kan være en ressource- og kompetencekrævende opgave. En opgave, som ligeledes kræver løbende vedligeholdelse og overvågning. Bureau Veritas kan hjælpe dig og din virksomhed med, hvordan I effektivt og sikkert kommer i mål med at sikre, at registreringer og godkendelser er på plads, samt at din virksomhed er i overensstemmelse (compliance) med kemikalielovgivningen.
  • Korrekt og automatiseret dokumentation - Ved produktion og salg af kemiske produkter er der en række dokumenter og etiketter m.m., som skal være i orden. Dokumenter og etiketter skal opfylde international såvel som national lovgivning. Udover at være lovmedholdelig, handler det om at effektivisere og automatisere dette arbejde bedst muligt. Hos Bureau Veritas har vi en række yderst erfarne rådgivere og en gennemprøvet software, som står klar til at hjælpe jer med sikkerhedsdatablade (SDS), fareetiketter, kemisk APV, risikovurderinger og national såvel som international lovgivning - f.eks. REACH.
  • Vedligeholdelse af viden i huset eller outsourcing? - At holde sig ajour med kemikalielovgivningen kræver både ressourcer og kompetencer. Ligesom med andre områder er der fordele og ulemper ved hhv. in- kontra outsourcing. Hvis du vælger Bureau Veritas som rådgivningspartner, tager vi ansvaret for de opgaver, vi løser. Vi sikrer, at du får den økonomisk mest fordelagtige løsning, og ved at videregive opgaven til os, kan du trygt koncentrere dig om dit primære område.

Oplev vores tjenester inden for kemikalier, ansøgninger og dokumentation

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Tomas Riegels-Jørgensen direkte på +45 2684 4199 | tomas.jorgensen@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.