Servicesektor, Bureau Veritas

Servicesektor

Dokumentér servicesektorens overholdelse af love og standarder

Hvis din virksomhed er involveret i servicesektoren, herunder sundhedssektoren, telekommunikation, turisme, restaurant, catering eller lignende, kan vi sikre dokumentation for overholdelse af love og standarder inden for både kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og fødevaresikkerhed.

Dine udfordringer

  • Arbejdsmiljø - Et sundt arbejdsmiljø har mange ansigter; tryghed, trivsel, glæde, engagement og overskud. Opbygning af et certificeret arbejdsmiljøledelsessystem sikrer et vedvarende fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø. Et fokus, der inddrager arbejdsmiljøet i det daglige arbejde.
  • Medicinsk udstyr - Der er i stigende grad krav om, at underleverandører til medicinalindustrien skal leve op til de væsentlige krav i MDD (Medical Device Directive) samt certificeres efter ISO 13485 standarden. Blandt andet EU’s direktiver, nationale bekendtgørelser og harmoniserede standarder stiller krav om en systematisk tilgang til kvalitetssikring for alle producenter af medicinsk udstyr. 
  •  Produktcertificeringer - Arbejder I med produkter i forbindelse med asfaltering af veje eller i byggebranchen, forekommer der en lang række love og regler, der skal overholdes. Bureau Veritas tilbyder produktcertificering inden for bl.a. beton, asfalt, mørtel & bygningskalk samt varmeisolering.
  • Fødevaresikkerhed - Forbrugere og myndigheder stiller i stigende grad krav om, at de fødevarer, som vi alle spiser, skal være af høj kvalitet og sikkerhed. Bureau Veritas tilbyder inspektion, certificering og rådgivning, som sikrer jer en systematisk tilgang til fødevaresikkerhed og god hygiejne.

Oplev vores tjenester inden for servicesektoren

Fandt du ikke den rigtige service?

Kontakt Peter Worck direkte på +45 2250 5708 | peter.worck@bureauveritas.com eller send os en besked direkte i vores kontaktformular. Vi står klar til at hjælpe dig.