SDG Red Dot Session, Workshop i de 17 Verdensmål, Bureau Veritas

Workshop | FN's 17 Verdensmål

Workshoppen, SDG Red Dot Session, er for alle virksomheder der ønsker at blive konkrete i deres arbejde med bæredygtighed.

De 17 Verdensmål og 169 delmål er udgangspunktet for en intens og inspirerende workshop hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab identificerer virksomhedens potentiale for at arbejde med FN's 17 Verdensmål – og samtidig styrke forretningen!

Ud over en generel introduktion til de 17 Verdensmål, vil I på workshoppen arbejde med forskellige værktøjer, der inspirerer til at blive mere konkret i jeres arbejde med verdensmålene i hele værdikæden. I får i fællesskab prioriteret hvilke verdensmål i bør arbejde strategisk videre med hjemme i virksomheden.

Workshoppen giver jer følgende:

  • Tydelig og prioriteret plan for at styrke virksomhedens evne til at omdanne risici og muligheder, der opstår med FN’s verdensmål, til bæredygtige kommercielle løsninger.
  • Fælles erkendelse af forskellen på hvad der er ”fremtidig retning” og hvad der er ”nutidens opgaver”.
  • Alle deltagere føler sig hørt, set og anerkendt som en brik i virksomhedens vej mod en bæredygtig udvikling.
  • Klarhed over hvilke initiativer der er must-win-battles, og hvilke der er nice-to-have i forhold til bæredygtighed.
  • Enighed om hvem der er tovholder på de opgaver teamet i fællesskab definerer.
  • Teamet står bedre sammen fordi de i fællesskab har set og vurderet flere mulige fremtidsscenarier – også selvom de ikke nødvendigvis er enige om hvilke der er de bedste.

Workshoppen er opdelt i 4 skridt der naturligt efterfølger hinanden. Alle 17 verdensmål og 169 delmål er beskrevet på fortrykte Post-It’s og workshopformatet inspirerer til at deltagerne selv finder frem til hvordan en SDG-dagsorden kan give nye forretningsmuligheder. Alle materialer der skal bruges til workshoppen er inkluderet.

Workshop - SDG Red Dot Session

Kontakt

Lene Wildfang Larsen
Customer Relation Manager
Telefon: +45 5215 9263
Mail: lene.wildfang-larsen@bureauveritas.com

Læs også