Grundfos’ implementering af FNs verdensmål - alt andet er vand ved siden af

 

Siden Grundfos’ grundlæggelse i 1945 har virksomheden været en pioner i løsninger på verdens vand- og klimaudfordringer. Virksomheden beskæftiger 19.000 mennesker over hele verden og producerer årligt mere end 17 millioner pumpeenheder, hvilket gør Grundfos til verdens førende pumpeproducent.

Pumperne er dog blot et middel i målet om at løse verdens vand- og klimaudfordringer, og Grundfos har adopteret FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals, SDG) i en sådan grad, at virksomheden definerer sig som en SDG6 og SDG13-virksomhed.

I rejsen mod SDG'erne opfinder Grundfos nye måder at drive forretning på, som er miljømæssigt bæredygtige og med et så lille CO2-aftryk som muligt. Ved at skubbe grænserne for energieffektivitet og vandbeskyttelse, skaber virksomheden værdi til verden, til kunder og til medarbejdere på den mest bæredygtige måde.

Mads Nipper har tidligere holdt tale fra FNs talerstol i New York, ”er på fornavn med ministre og erhvervstoppen i ind- og udland”, som Euroman skriver i sin portrætartikel, og deltog i 2019 som oplægsholder på C40-topmødet for borgmestrene for nogle af verdens største byer. Nu er det din tur til at blive inspireret til din rejse mod SDG’erne og høre mere om, hvordan Grundfos forbedrer livskvaliteten for mennesker i hele verden.

Mads Nipper

Mads Nipper, Group President and Chief Executive Officer, Grundfos Group

 

Spørgsmål:
+45 7731 1000