Bureau Veritas i Danmark

Bureau Veritas i Danmark: En organisation drevet af professionalisme

 

Førende inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed, hvor vi hjælper virksomheder med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning.

Medarbejdere 202
Antal lokationer 3
Innovativ siden 1828

Bureau Veritas Certification

Med en certificering kan din virksomhed styrke sin udvikling inden for bl.a.: Kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed.

Med Bureau Veritas Certification som certificeringsvirksomhed bliver din virksomheds indsats dokumenteret og anerkendt i hele verden. Hos os har vi skuffen fuld af muligheder, og løsningerne tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov.
 

Bureau Veritas HSE

Bureau Veritas HSE (Health, Safety and Environment) er Skandinaviens førende konsulentvirksomhed inden for kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning. Inden for HSE må intet overlades til tilfældighederne, og virksomhedens interaktion med kunder og forbrugere er for os i centrum. Håndtering af kemi og farligt gods underbygges af brugervenlige IT-værktøjer, og aktuelle problemstillinger bliver løst smidigt og hensigtsmæssigt. Med markedets mest kompetente og erfarne rådgivere, indfrier vi dine krav om forretningsmæssig forståelse og udvikling af værdifulde løsninger.

Bureau Veritas HSE holder vi dig opdateret med de seneste harmoniseringer og ændringer af love, regler og konventioner. På den måde kan I koncentrere jer om det vigtigste - at drive og udvikle jeres forretning.

Vi optimerer hele din proceskædes håndtering af kemi og farligt gods i forhold til lovgivning, myndigheds- og kundekrav. Det har vi organiseret i fire kompetenceområder:

 • HSE Consultancy - kompetente konsulenter, der laver målrettede HSE-løsninger, som løser dit behov
 • HSE Academy - vores omfattende kursusafdeling, der uddanner dine medarbejdere
 • HSE Software - udvikling af unikke IT-værktøjer til dokumentation af kemi og farligt gods
 • HSE Equipment - det praktiske udstyr, som love, regler og konventioner foreskriver

Bureau Veritas Industry

Der er mange risici forbundet med produktionen af industrielle produkter. Med Bureau Veritas ved din side er du sikker på en kompetent risikohåndtering gennem hele produktionens livscyklus – fra design, indkøb, implementering og drift til skrotning. Med en løbende kvalitetsovervågning kan du dokumentere overholdelse af krav fra love, myndigheder og kunder.

For nogle virksomheder er det et lovkrav at have styr på sikkerheden. Andre gange er det markedet eller kunden, der stiller krav om kvalitet og sikkerhed. I alle tilfælde kan Bureau Veritas hjælpe med en uafhængig gennemgang af produkter, processer eller kompetencer.

Bl.a. tilbyder vi: Feasibility tests, designgennemgang, kvalitetskontrol og –overvågning, produktcertificering og CE-mærkning (PED, ATEX mv.), materialetest og –godkendelse, leverandørstyring og –inspektion og inspektion af gods før afsendelse.

Bureau Veritas marine

Siden 1828 har Bureau Veritas været en del af den maritime industri. Få år senere var mere end 10.000 skibe registreret i vores skibsregister, og vi havde etableret kontorer i alle de vigtigste havne i verden. I dag er vi én af verdens største, globale aktører med kontorer i 140 lande, og vi tilbyder en bred pallette af ydelser gennem hele skibets livscyklus.

Bl.a. tilbyder vi: Klassificering og syn af skibe, godkendelse af maritimt udstyr, certificering og træning & uddannelse.

Vi hjælper skibsejere, skibsbyggere, skibsværfter, producenter af udstyr, forsikringsselskaber, brokers og flagstater med at sikre overholdelse af internationale regler og bestemmelser omhandlende kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø.

Bureau Veritas' kurser og netværk

I Bureau Veritas tilbyder vi også et af Danmarks mest omfattende kursus- og netværksprogrammer. Klik på linket, og læs meget mere om vores kurser og netværk.

 • Find os i Fredericia

  Bureau Veritas
  Oldenborggade 25-31 
  7000 Fredericia
  Tlf. 77 31 10 00

 • Find os i København

  Copenhagen Europe Centre
  Vesterbrogade 149
  1620 København V
  Tlf. 77 31 10 00

 • Find os i Esbjerg

  Bureau Veritas
  Bavnehøjvej 5, 1.sal 
  DK-6700 Esbjerg
  Tlf. 77 31 10 00